Trabzon'daki bu işletmeler dikkat: Yapmayana ceza geliyor

Trabzon'da bu işletmelere ceza yolda. İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nden açıklama...

Trabzon'daki bu işletmeler dikkat: Yapmayana ceza geliyor

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, yaptığı duyuruda Sanayi Sicil Belgesi almış işletmelerin yıllık işletme cetvelini 30 Nisan 2018 tarihine kadar Bakanlığa vermeleri gerektiğini aksi takdirde ceza ile karşı karşıya kalacaklarını bildirdi.


İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda "6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanunu gereğince; Sanayi Sicil Belgesi almış işletmeler 2017 faaliyet yılı bilgilerini içeren yıllık işletme cetvelini 30 Nisan 2018 tarihine kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na “Sanayi Sicil Bilgi Sistemi” menüsünü kullanarak vermeleri gerekmektedir. Yıllık İşletme Cetveli süresinde vermeyenler hakkında kanunun 9. Maddesi gereğince 1046,00 TL idari Para cezası uygulanacaktır." ifadelerine yer verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber