Trabzon’da uyuşturucu operasyonu: 1 Afgan gözaltına alındı

Trabzon’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 Afgan gözaltına alındı.

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu: 1 Afgan gözaltına alındı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da yapılan uyuşturucu operasyonunda Afgan uyruklu bir şahıs üzerinde ve evinde çok sayıda uyuşturucu madde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda Afgan asıllı M.M. isimli şahıs üzerinde arama yapıldı. Aramada poşetlere sarılı ‘fişek’ diye tabir edilen 2 parça Eroin ve 5 parça esrar maddesi ele geçirildi. Daha sonra Şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise poşetlere sarılmış 0.80 gr ağırlığında küçük paketler halinde 30 adet eroin, 42 adet macun esrar, 6 adet Afyon sakızı, 1 adet adına düzenlenmiş sahte pasaport ayrıca yine evde poşet içerisinde saklanmış 4 bin 295 TL para ele geçirildi.

Toplam olarak 6.61 gr afyon sakızı, 16.84 gr eroin, 35.52 gr reçine esrar ele geçirilirken gözaltına alınan Afgan M.M. hakkında işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber