Trabzon'da tırmanma duvarı yapılacak

Trabzon'da, Türkiye'nin en büyük ikinci tırmanma duvarı yapılacak.

Trabzon'da tırmanma duvarı yapılacak

Türkiye'nin kapalı alandaki en büyük ikinci tırmanma duvarı Yomra Cimnastik Salonu ve Spor Kompleksi'nde yapılacak.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Trabzon'un Yomra ilçesindeki Yomra Cimnastik Salonu ve Spor Kompleksi'nin her gün ortalama bin kişiyi ağırladığı belirtildi.

Komplekste aynı anda 16 branşta sporcuların antrenman yapabildiği vurgulanan açıklamada, Türkiye'nin en büyük ve en modern cimnastik salonlarından birinin bulunduğu dev komplekste spor yapanların sayısının sürekli arttığı kaydedildi.

Açıklamada, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk'ün şu ifadeleri yer aldı:

"Tesisimiz cimnastik, hentbol, futsal, badminton, karate, eskrim, kick boks, muay thai, wushu, trampolin, voleybol, basketbol, eskrim, step aerobik, tekvando ve boks branşlarında spor yapanlarla dolu. Yakında Türkiye'de kapalı alandaki en büyük iki tırmanma duvarından biri buraya yapılacak. Burası tam bir spor merkezi olacak. Açtığımız kurs ve proje çalışmaları, okulların dersleri ve kulüp antrenmanları derken, günde ortalama bin kişi buraya geliyor. Bölge ve ulusal şampiyonaların yapıldığı dönemde ise bu rakam katlanıyor. Arkadaşlarımız bunlarla yetinmiyor, bu sayıyı daha da yukarıya taşımak için okul okul, mahalle mahalle gezip insanları sporla buluşturmaya çalışıyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber