Trabzon'da terör protestosu!

İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında Trabzon'da terör protestosu yapıldı!

Trabzon'da terör protestosu!

Trabzon’da teröre karşı bir araya gelen Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, İstanbul'da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan terör saldırısını kınayan bir açıklama yaptı. Açıklamanın ardından alanda görev yapan Çevik Kuvvet polislerine karanfil dağıtıldı. 

Meydan Parkı Atatürk Anıtı önünde Kuranı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, grup adına ortak basın açıklamasını okudu. Dilber, terörü kınamak ve şehitlerimize sahip çıkma adına ortak bir basın açıklaması düzenlediklerini kaydederek “Bugün fiziki olarak burada olmayanların yüreklerinin burada olduğunu biliyor ve hissediyoruz. Türkiye’nin her bölgesinde örgütlü, toplumun bütün kesimlerini temsil eden, mesleki, sivil toplum kuruluşları ve sendikalar olarak bir araya geldik. Çünkü Cumartesi gecesi Türk Milletine büyük bir acı yaşatıldı. Terörün alçak yüzü bir kez daha görüldü. Hepimizin yüreği yandı. Mubarek Mevlid Kandili öncesinde İstanbul’da şehit düşenler başta olmak üzere bu güne kadar şehit olan sivil, asker, polis tüm şehitlerimize Alllah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin, birliğimizin, demokrasimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli oyun oynanıyor. Bu oyunda hem içeriden hem de dışarıdan figüranlar vardır. İçeriden bu oyunun sonunu bilerek veya bilmeyerek gönüllü olanlar vardır. Ama bizler biliriz ki bu coğrafyanın bedeli ağırdır. Türk milleti bu bedeli ödediği için burayı yurt yapmış, vatan yapmıştır. Bugünde bu bedeli ödemekten imtina etmemektedir. Bu sinsi ve kirli oyunu birlikte bozacağız” dedi.

Konuşmaların ardından basın açıklamasında hazır bulunan STK temsilcileri alanda görev yapan çevik Kuvvet polislerine karanfil dağıtarak başsağlığı dilediler.

Trabzon'da terör protestosu!

Trabzon'da terör protestosu!

Trabzon'da terör protestosu!

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler