Trabzon'da talihsiz adam toprağa verildi

Trabzon'da başına mermer düşen talihsiz adam toprağa verildi.

Trabzon'da talihsiz adam toprağa verildi

Trabzon'da Taksim yokuşunda yürürken kafasına mermer düşen kaleci antrenörü Yaşar Yıldırım olay yerinde vefat etmişti.


Trabzon Ganita Mahallesinin çocuğu olan, bir kaç yıldan beri Çukurçayır  mevkiinde  ikamet eden, 55 yaşındaki Yıldırım, Maçka ilçesine bağlı Mataracı Mahallesi Camisi'nde ikindi namazına müteakip defnedildi.

Trabzon'da talihsiz adam toprağa verildi

Namaz öncesi Yıldırım'ın eşi Dilek ve yetişkin oğlu Buğra ve evli olan kızı Büşra ile yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Yaşar Yıldırım'ın yakınlarının yanı sıra Trabzonspor'un eski başkanlarından Özkan Sümer, Trabzonspor’un mevcut yönetim kurulu, Trabzonspor’un teknik adamı Rıza Çalımbay ve Yıldırım’ın eski takım ve antrenör arkadaşları ile vatandaşlar katıldı. Pro lisansı sahibi olan Yıldırım'ın cenazesi, kılınan namazın ardından aynı mahalledeki aile mezarlığında defnedildi.

 Yıldırım, İdmanocağı, Hopaspor, Muşspor, Fatsaspor ve Sivasspor’da kaleci olarak forma giymişti.

Trabzon'da talihsiz adam toprağa verildi

Ayrıca ilerleyen yıllarda Trabzonspor’un alt yapısının yanı sıra, Sürmenespor, Araklıspor, Arsinspor, Mardinspor, Adanademirspor, Sivasspor, Tokatspor, Karabükspor ve Yomraspor gibi takımlardada kaleci antrenörlüğü yapmış, bir çok kulüpten maddi alacağını da tahsil edememişti.

Bu yüzden son yıllarda büyük ekonomik sıkıtılar yaşayan ve son 2 yıldır işsiz olan Yıldırım,zor günler geçiriyordu. Ailesinin kazaya sebep olanlara maddi tazminat davası açmaya hazırlandığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler