Trabzon'da sporcular doğayla iç içe

Geleceğin şampiyonları Trabzon'un eşsiz doğasında şampiyonalara hazırlanıyorlar.

Trabzon'da sporcular doğayla iç içe

Trabzon Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM ) sporcuları bir yandan uluslararası turnuvalara hazırlanırken, bir yandan da boş zamanlarında doğa ile ilgilenerek stres atıyorlar.


Türkiye’nin genç yeteneklerinin kamplara alınarak uluslararası organizasyonlara hazırlandığı TOHM'da, madalya kazanan sporcular, boş zamanlarını doğayla iç içe geçiriyor.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, sporcuların müdürlüğün arkasındaki alana geçen ay dikilen fidanları fırsat buldukça suladığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yakın gelecekte Avrupa ve dünya şampiyonalarında, olimpiyatlarda ülkenin yüz akı olacak bu sporcuların boş zamanlarda doğayla ilgilenerek stres attığını belirtti.

Şube Müdürü Yusuf Çebi ise birbirinden yetenekli sporcuların çok ağır antrenman programlarının olduğuna dikkat çekerek, bu tür etkinliklerle uğraşmalarının güzel olduğunu kaydetti.



 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler