Trabzon'da sinyalizasyon ve kavşak çalışmaları sürüyor

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri birçok noktada gerçekleştirilen çalışmalarla trafik güvenliğinin arttırılması sağlandı.

Trabzon'da sinyalizasyon ve kavşak çalışmaları sürüyor
Trabzon'da sinyalizasyon ve kavşak yenileme çalışmaları sürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nce başlatılan sinyalizasyon - kavşak yenileme çalışmaları devam ediyor.  Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince başta Yavuz Selim Bulvarı olmak üzere birçok noktada gerçekleştirilen çalışmalarla trafik akışkanlığı ve güvenliğinin arttırılması sağlandı.
 
Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Yavuz Selim Bulvarı’nın Meydan bölgesindeki trafik ışıkları Led’li direklere dönüştürüldü, yaya geçitleri de yeniden düzenlendi. Valilik bölgesinde öğrenci ve yaya yoğunluğu sayımları yapılarak butonlu yaya geçidi inşa edildi ve bu bölgedeki öğrencilere trafik eğitimi verildi. Trabzonspor Bulvarı,  Devlet Yolu Yalı Mahallesi, Kalkınma Mahallesi Meteoroloji bölgesi ve Yenimahalle’de Diş Hastanesi bölgesinde sinyalizasyon, kavşak ve altyapı yenileme çalışmaları yapıldı.

 
Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı  Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Kavşaklarda, yaya geçitlerinde sinyalizasyon ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Hem trafik akışkanlığı arttırılıyor, hem de güvenlik sağlanıyor” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler