Trabzon’da Otomotiv sektöründe Keskin Otomotiv ile yeni bir çağ başladı 

Keskin Otomotiv, Trabzon’un Kaşüstü mahallesinde BMW, MINI, LAND ROVER, VOLKSWAGEN, AUDI ve SKODA kullanıcılarına servis hizmeti vermeye başladı.

Trabzon’da Otomotiv sektöründe Keskin Otomotiv ile yeni bir çağ başladı 

Keskin Otomotiv alanında uzman, sertifikalı kadrosu ile 2 bin 500 metrekarelik bir alanda BMW, MINI, LAND, WOLKSVAGEN, AUDI ve SKODA markalı araçlara hizmet veriyor. Keskin Otomotiv, uzman servis ekibi ile en ileri teknoloji ve servis ekipmanlarını kullanarak koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef alıyor. Keskin Otomotiv şirketinin sahibi Faruk Keskin, hizmet verdiğimiz gruplardaki araç sahipleri güvenilir ve ciddi bir hizmet almak istiyorlarsa araçlarını mutlaka servisimize getirsinler, profesyonel kadromuzla müşterilerimize en uygun fiyatlarla hizmet vermeyi taahhüt ediyoruz diyor.

"2 BİN 500 METRE KARE TESİS" 

Faruk Keskin, 1990 yılında endüstri meslek lisesi motor bölümünden mezun oldum. Okul bittikten sonra Tofaş ve Ford servislerinde çalıştım. Askerden sonra Mitsubishi servisini kurdum. Arkasından buna Mazda ve Volvo'yu ekledim. Yaklaşık çeyrek asırdır bu işi yapıyorum. Sektörde lüks grup araçlara hizmet verecek profesyonel bir servis olmadığını gördüm. Bunun üzerine ilk olarak BMW yetkili servisine ortak oldum. Bir süre sonra orayı bırakarak bu gruptaki araçlara yetkili servis kalitesinde özel servis olarak hizmet vermek istedim. Bu nedenle ciddi bir yatırım yaparak 2 bin 500 metrekare kapalı alana sahip bu servisi kurdum. Şu anda BMW ve LAND grubunda eksiksiz hizmet veriyoruz. Önümüzdeki günlerde AUDI, VOLKSVAGEN ve SKODA grubunu da devreye alacağız. Arkasından MERCEDES, JAGUAR ve PORSCHE grubu da gelecek. Bu grupların tamamı için yurt dışından kendi test cihazlarım getirttik. Yetkili servis araçların neyine bakabiliyorsa bizde aynısına hatta daha fazlasına bakabiliyoruz. Müşterilerimize dört dörtlük hizmet kalitesini en uygun fiyatlarla sunuyoruz. 


"A’DAN Z'YE HİZMET..." 

Servisimizde araçların mekanik ve elektrik sistemlerinin yanında klima, boya, kaporta, lastik sökme takma, rot balans ve aksesuar alanlarında da hizmet veriyoruz. Kaporta boyada akıllı fırın uygulamamız var. Kurduğumuz akıllı fırın ile yaptığımız boya uygulamalarında çok rahat 5 yıla kadar garanti verebiliyoruz. Kaportada bütün otomotiv markalarının onaylı cihazı olan ve hatta yetkili servislere almaya şart koştukları İsveç ürünü olan CAR-O-LINER sistemi ile çalışıyoruz. Bu sistem kaza yapan araçların şase onarımını araç fabrikadan hangi ölçü ile çıkmışsa o şekilde yapabilen bir sistem. Bu sistem şu anda Karadeniz Bölgesinde sadece bizim servisimizde var.


2017 yılında muayene istasyonları araçların şaselerini de ölçmeye başlayacak. Kaza yapmış bir aracın şasesi onarımda fabrikadan çıktığı hale getirilememişse araç muayeneden geçemeyecek. Bu nedenle müşterilerimize kazalı araçlarını sanayide eski usule göre değil de servisimizde yaptırmalarını tavsiye ediyoruz.


“BİZ İŞİMİZE DAHA PROFESYONEL BAKIYORUZ” 

Almanya'dan şanzıman yağını temizleyen sistemi Türkiye'ye getirdik. Otomobil üreticileri otomatik şanzıman yağlarının ömürlük olduğunu iddia ediyorlar, ancak şanzıman üreticisi firmalar ömürlük yağ olmaz diyor. Çünkü yağ zamanla özelliğini kaybediyor, değişim mecburi hale geliyor. Ancak otomatik şanzımanların yapısı nedeniyle yağın tamamının boşaltılıp değiştirilmesi mümkün olmuyor. Bizim getirdiğimiz sistemle şanzımanın içindeki yağın tamamını boşaltarak eski yağın içerisine bir temizleme sıvısı ekliyoruz. Aracı bütün viteslerde belli bir süre çalıştırıp ardından eski yağı boşaltıp içine yeni yağı gönderiyoruz. Bu şekilde aracın şanzıman ömrünü uzatabiliyoruz. 


"PAROLAMIZ PROFESYONEL, HİZMET UYGUN FİYAT" 

Son olarak Trabzonlu hemşerilerimize şunu söylemek istiyorum. Lüks araçlarınızın bakımını bize bırakın. Size yetkili servisten bile daha kaliteli hizmeti yetkili servis fiyatlarının çok altındaki fiyatlarla sunalım." dedi.


Web: https://wwwkeskinoto.com
Adres: Keskin Otomotiv Servis Kaşüstü Mah. Bekir Başoğlu Sok. Altıntaş Apt. Zemin Kat: No:29 Yomra / TRABZON    
Telefon: +90 (462) 666 89 89

İlandır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber