Trabzon’da otomobil çetesi çökertildi

Trabzon’da otomobil çetesine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişiden 2’si kişi tutuklandı.

Trabzon’da otomobil çetesi çökertildi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da çalıntı otomobilleri kazalı araçlarla change yapan 3 kişi yakalandı ve 2’si tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Trabzon Sanayi Sitesinde yaptığı operasyonda F.Y. isimli bir kişinin İstanbul’dan çalınan 2 aracı Trabzon’dan satın alınan kazalı araçlarla change yaparak haksız kazanç sağladığı anlaşıldı. Şahıs hakkında yapılan incelemede 2017 yılı içerisinde 7 aracı getirerek bunlardan 5’ini change yaptığı tespit edildi. Bir aracı kendi kullandığı diğer aracın ise park halinde bulunduğu ortaya çıktı.

Polis ekipleri F.Y. ile birlikte araçların şasesini kaynak yaparak değiştirdiği tespit edilen O. U. isimli şahıs ile araçların change yapıldığı yerin sahibi C. Y.’yi de gözaltına aldı. Ayrıca F.Y.’nin aracında yapılan aramada araç beyinleri ve araç şasileri ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan F.Y., O.U. ve C.Y. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarıldı. F. Y. ile O. U. Tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzon’da otomobil çetesi çökertildi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber