Trabzon'da öğrencilerin tehlikeli okul yolculuğu! İş makinalarının arasından derse!

Trabzon’da öğrencilerin okullarına giderken ki tehlikeli yolculuğu velileri isyan ettirdi.

Trabzon'da öğrencilerin tehlikeli okul yolculuğu! İş makinalarının arasından derse!

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Aydınlıkevler mahallesinde velilerin yol isyanı var. Mahalle sakinlerinin Ahmet Saka İlkokulu’na giden çocukları, inşaat alanından geçmek zorunda kalıyor. Kamyonlar, dozerler ve silindirlerin çalıştığı yoldan geçmek zorunda kalan çocuklar tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor.

Duruma isyan eden veliler “Aydınlıkevler Mahallesi’nde oturuyorum. Çocuklarımız Ahmet Saka ilkokuluna gidiyorlar. Okulun az aşağısında okul açıldığından beri yol çalışması var (Eylül ayından beri). Her gün çocuklar bu yolu kullanarak okula gidip geliyor. Bu yol ne kadar daha böyle sürecek bilmiyoruz. Önümüz kış, yağmurlu havada durum daha da vahim oluyor. Araç yolu ve çocuklarımızın kullandığı yol aynı. Her an bir kaza olabilir. İlla çocuklarımızdan birinin başına birşey geldikten sonra mı bir tedbir alınacak.” İfadelerini kullanıp yetkililere çağrıda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber