Trabzon'da o mahallede sorun çözüldü

Muhtar Eyüboğlu’ndan Büyükşehir’e teşekkür.

Trabzon'da o mahallede sorun çözüldü

Trabzon Ortahisar İlçesi 1 No’lu Beşirli Mahalle Muhtarı Muhittin Eyüboğlu, mahallesine yaptıkları hizmetlerden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Mahallesinin her geçen gün büyüdüğünü ve dolayısıyla yeni alt yapı hizmetlerine ihtiyaç duyulduğunu kaydeden Muhtar Eyüboğlu, zor şartlar altında ulaşım sağlanan Kınalıtaş Caddesi’nin güneye doğru devamında olan 1000 metre uzunluğundaki dar yolu yaklaşık 20 metre genişliğe çıkararak asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi’nin çok önemli bir sorunu giderdiğini kaydetti. 

Belediyeden emekli birisi olarak 20 yıldan beri muhtar olarak mahallesine hizmet ettiğini dile getiren Eyüboğlu, mahallesine desteklerinden ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederken, “Geçmişten günümüze bütün yöneticilerimiz iyi niyet çerçevesinde mahallemize güzel hizmetler yapmıştır. Bugün de Büyükşehir Belediyemiz güzel hizmetler yapıyor. Bu hizmetlerden birisi de yıllardır uğraş verdiğimiz Kınalıtaş Caddesi’nin sorununun çözülmesi idi. Yeni asfalt dökülen Kınalıtaş Caddesi’nde 1000 metre uzunluğunda 15 -20 metre genişliğinde fevkalade çamur olan alanlar düzeltilerek, dizayn edilerek halkımızın hizmetine sunulmuştur. İyi niyetle düşünüyor ve iyi niyetle düşünecek olursak bu zamana kadar çalışmalarda bu alan bayağı engebeli bir arazi idi. Buranın bu sorununu çözüp imar edip milletin hizmetine sunmak bayağı problem oldu. Fakat sağ olsun Belediye Başkanımızdan,  belediye temsilcilerimizden, belediye personeli ve en alt kademesi olan insanlarımızın, işçilerimizin, memurlarımızın, emekçi kardeşlerimizin göstermiş olduğu gayretle beraber yaşanabilir bir alan şekline dönüştürülüp burada çok kaliteli hizmet yapılmıştır. Bunun yanında müteahhitlik hizmetleri yapan arkadaşlarımızda bu yolun yapılmasına büyük destekler verdi. Yolumuz mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber