Trabzon'da nefes kestiler

Akçaabat'ta yapılan TROFF yarışması nefes kesti.

Trabzon'da nefes kestiler

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde yapılan TROFF yarışması nefes kesti. TROFF yarışma sonrası teşekkür etti. 

“02.09.2018 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Offroad yarış organizasyonlarında  başta Trabzon valiliğine ,Gençlik spor il müdürlüğüne ,Akcaabat Belediyesi ,kültür müdürlüğüne ve Fen işleri müdürlüğüne,Akcaabat esnaf ve sanatkarlar odası başkanlığına , Turkiye otomobil sporları federasyonu derneği ve gözetmen kuruluna,il afad,itfaiye, aksa Elektirik,112 acil servis, Tiski genel müdürlüğüne bu organizasyonda yardımlarından dolayı tesekkurederiz ...Ve bu organizasyonlarin gerçekleşebilmesi için ana sponsorlarımızdan Güntaş şirketler grubu,Bayburtoglu inşaat,Cemil usta köfte salonu ve diğer sponsorlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız... Bu organizasyonda yanımızda olan İran Qazvin Offroad kulübü, Gürcistan, Artvin Offroad kulübü, Şavşat doğa sporları kulübü, Murgul Offroad kulübü, 36 Offroad kulübü, Yanoff Offroad kulübü, Ardesen Offroad kulübü, Rize Offroad kulübü, Hopa Offroad kulübü, Trex Offroad, 61 Offroad, Sürmene Offroad, Lada Niva Trabzon, Büyükliman Offroad kulübü, Giresun Offroad kulübü, Ordu gezenbilir, Fatsa Offroad, Ünye yunus emre Offroad, Sinop Offroad kulübü, Karabük Offroad kulübü, Kahramanlar Offroad kulübü, Hür Offroad kulübü, Çukurova Offroad kulübü, Mersin Offroad kulübü, 54 Sakarya Offroad kulübü, kızgibi Offroad kulübü ne bu organizasyonda yanımızda olup vermiş oldukları desteklerden dolayı kulübümüz olarak kendilerine çok tesekkurederiz . Ve izlemeye gelen konuklarımıza da ayrıca teşekkürler... İlimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışicaz TROFF”

Trabzon'da nefes kestiler

Trabzon'da nefes kestiler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber