Trabzon’da miting alanları belirlendi

Trabzon Valiliği yürüyüş ve miting yapılacak alanları açıkladı.

Trabzon’da miting alanları belirlendi

Haber61 -  Haber Servisi – Trabzon’da yürüyüş ve miting yapılabilecek alanlar Trabzon Valiliği tarafından açıklandı.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada 2911 sayılı toplantı ve gösteri yürüyüşleri Kanununun 6. Maddesi ve bu kanunun uygulanmasına dair yönetmeliğin 3. Maddesine göre, Trabzon’da düzenlenecek olan açık hava toplantısı ve gösteri yürüyüşü ile miting alanları Siyasi Partiler, sendikalar ve meslek odalarının görüşleri alınarak tespit edilen yeni yerlerin belirlendiği bildirildi.

Trabzon’da yürüyüş ve miting yapılabilecek alanlar şöyle sıralandı;

ATATÜRK ALANI

Toplanma yeri: Ortahisar İlçesi Cumhuriyet caddesi, Funda Otel önü ile Kunduracılar caddesi girişi arasında kalan alan.

Yürüyüş güzergahı: Cumhuriyet caddesi, Funda Otel önü ile Kunduracılar caddesi girişi arasında kalandan başlayarak özel idare kavşağı, Kahramanmaraş caddesi takiben Atatürk Alanı.

Miting alanı: Belediye Binası yanı, 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı, Atatürk Alanı, İskenderpaşa Cami Çınaraltı önü, Suluhan Kavşağını çevreleyen alan.

Dağılma yeri: Meydan Atatürk Alanına açılan ana ve tali yollar ve caddeler.

AVNİ AKER

Toplanma yeri: Dr.. İbrahim Okman caddesi girişi doğu tarafı (eski Avni Aker stadyumu protokol girişi) yürüyüş güzergahı hasan saka caddesi ve miting fuar alanı;

Miting Alanı: İlimiz Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi eski sahil yolu Büyükşehir Belediye Otopark Fuar alanı. Toplanma Yeri: İnönü Mah. Dr. İbrahim Okman Caddesi girişi doğu tarafı (Eski Avni Aker stadyumu protokol girişi önündeki boş alan.)

Yürüyüş Güzergahı: Toplanma alanı başlangıcı Dr. İbrahim Okman Caddesi girişi doğu tarafından Hasan Saka caddesini takiben aşağıya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi önünden eski sahil yolunun karşısında bulunan Büyükşehir Belediye Otopark Fuar alanına intikal.

Dağılma Yerleri: Ayasofya kavşağı, Alyans Cafe istikameti ile, eski sahil yolu ve Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde bulunan kavşak ve ara sokaklar.

ATAPARK

Miting Alanı: İlimiz Ortahisar ilçesi Gülbaharhatun Mahallesi Atapark Toplanma Yeri: İnönü mahallesi Trabzon lisesi karşısındaki yol üzeri ve boş alan.

Yürüyüş Güzergahı: Toplanma alanı başlangıcından İnönü Caddesi ve Atapark’a intikal.

Dağılma Yerleri: Varlıbaş AVM. Tanjant yolu istikameti, Soğuksu Kavşağı ve Zağnos Köprüsü istikametleri.

AFİŞ VE PANKARTLARIN ASILACAĞI YERLER

Miting alanı ve Yürüyüş güzergahları ile Ortahisar liçesi sınırları içerisinde Polis sorumluluk bölgesinde, Trabzon Belediyesine ait (16) adet afiş ve pankart asılacak yer, 07.10.2011 tarihinde yapılan sözleşme ile Trabzon Belediyesi tarafından Özgün Ajans'a verilen (4) adet Led ekran, 01.01.2008 tarihinde yapılan sözleşme ile Trabzon Belediyesi tarafından Üniversal Madencilik Dış Ticaret Limitet Şirketine verilen (43) adet ST ARBOX çöp geri dönüşüm kutuları, ayrıca 26.07.2000 tarihinde yapılan sözleşme ile Trabzon Belediyesi tarafından Ströer Akademi Reklam Pazarlama Lmt. Şirketine verilen, (37) adet Billbaord ve (5) adet Megalight, (25) adet CLP ve (3) adet Silindir, (138) adet otobüs duraklarında bulunan reklam panosu ve 10.10.2011 tarihinde yapılan sözleşme ile Trabzon Belediyesi tarafından Şehir Işıkları Limited Şirketine verilen (50) adet Raket olmak üzere toplam (305) adet afiş ve pankart asılabilecek yer bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber