Trabzon'da minik öğrenciler toprakla buluştu

Prof. İhsan Koz İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencileri Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlığı yapılan sahaya fidan dikti.

Trabzon'da minik öğrenciler toprakla buluştu
Akçaabat Akçaköy mevkiinde yapılan fidan dikim etkinliğine Prof. İhsan Koz ilköğretim Okulu Müdürü Avni Kaya, 2 inci sınıf öğretmenleri,  Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve birçok veli katıldı.

Konuyla ilgili olarak 2-K sınıfı öğretmeni Nurgül Acar, "Yaşamımızı sürdürülebilir kılmak için ormanlara fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz.  İnsanlara daha iyi yaşam koşullarının sağlanması ve toplumsal yaşamın iyileştirilebilmesi adına yapılabilecek en güzel şeyin fidan dikmek olduğunu düşündük ve böyle bir projeye imza attık. Burada geleceğimiz olan çocuklarımızla yine geleceğimizi inşa ediyoruz. Çok mutluyuz. Çocuklarımız çok mutlu. Fidan dikerken hepsi çok eğleniyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber