Trabzon'da kontroller sürüyor: 11 Bin 53 kişi...

Trabzon'da polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde 11 Bin 53 kişi incelendi.

Trabzon'da kontroller sürüyor: 11 Bin 53 kişi...

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon Emniyet Müdürlüğü ilgili birimlerince yapılan denetim ve kontroller de toplam 11 bin 53 şüpheli şahıs incelendi. Yapılan bu kontrollerde 248 yabancı uyruklu şahıs ise detaylı denetim ve kontrolden geçirildi.


Kontrollerde 9 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 50 adet mermi, 6 adet kayıt dışı kuru-sıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 76 gram uyuşturucu madde, 627 adet Ecstasy hap, 6.50 gram kenevir tohumu, 5 litre Kaçak içki, 2 bin 290 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ayrıca; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne yönelik sürdürülen çalışmalarımızda ise, yapılan operasyonda 13 kişi gözaltına alınmış olup, işlemleri devam ediyor. Yabancı Uyruklu 3 şahsa fuhuş ve diğer suçlardan sınır dışı işlemi başlatılırken, İşletme uygun olmayan 1 kahvehane hakkında yasal işlem yapılmış, Değişik Suçlardan Arama Kaydı olan 81 şahsın yakalanması sağlanmış olup, Başta kamu düzeni ve vatandaşı rahatsız edici konular olmak üzere 71 şahsa Kabahatler Kanunu'ndan işlem yapıldı. Hırsızlık, uyuşturucu madde, kasten yaralama, kumar ve 6136 sayılı kanuna muhalefet başta olmak üzere toplam 41 olay aydınlatılırken 51 şüpheli, faili yakalandı.

Trafik Ekiplerinin yaptığı denetimlerde ise; Toplam 5 bin 14 araç ve sürücüsü kontrol edildi. Bin 311 araç sürücüsüne 282 bin 160 TL cezai işlem uygulandı. Çevreye Rahatsızlık veren, gürültü çıkaran Abartı egzoz kullanan 9 araç sürücüsü ile ticari araç denetimlerinde 49 araç sürücüsüne idari yönden gerekli işlemler yapıldı. Yapılan denetimlerde 94 Araç trafikten men edildi.

 Bu kapsamda; Emniyet Kemeri denetiminde bin 566 araç, Şehirlerarası Otobüs şoförü ve Takograf denetiminde 174 araç, Motorsiklet denetimlerinde 61 araç, Yolcu taşıyan araç denetiminde 488 araç, Yük taşımacılığı yapan 712 araç, Okul Servis araçları denetiminde 145 araç, Alkol denetimlerinde  721 araç kontrol edilirken, 13 araç sürücüsüne alkolden işlem yapıldı. Radarlı hız denetimlerinde ise 221 araca işlem gerçekleştirilmiştir.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber