Trabzon'da kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Trabzon'da bir kavgayı ayırmak isteyen Akyazı güvenlik görevlisi hayatını kaybetti.

Trabzon'da kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Ortahisar ilçesi Aydınlıkevler Mahallesinde dün geçe saat 21:10 sularında meydana gelen silahlı olayda bir kişi hayatını kaybetti. 

Haber61.net’İn edindiği bilgiye göre; Aydınlıkevler Mahallesinde İ.T. (37) daha önceden husumetli olduğu kişi ile tartışmaya başladı. Amcasının oğlunun tartıştığını gören güvenlik görevlisi 33 yaşında ki Murat Terzi olay yerine gelerek tarafları ayırmak istedi. Bu sırada kuzeninin elinde olan silahın ateş olması sonucu Terzi olay yerinde yaralandı. Olay yerine sevk edilen Ambulans ile birlikte Murat Terzi, hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahaleler sonucunda Murat Terzi 23:00’da hayatını kaybetti. 

Trabzon Asayiş Müdürlüğü ekipleri olay yerinde yapmış olduğu çalışma sonrasında İ.T.’yi gözaltına aldı. Trabzon Cinayet Büroda sorgusu süren İ.T.’nin “kasıtlı olarak öldürmediği yanlışlıkla kuzeninin ölümüne sebep olduğunu.”söyledi. Olay ile alakalı soruşturma sürüyor.

İki çocuk babası talihsiz adamın cenazesi bugün Büyük Sanayi Sitesi Camiinde kılınacak ikindi namazı sonrası aile kabristanlığına defnedilecek

Trabzon'da kavgayı ayırmak isterken canından oldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber