Trabzon’da kalbinden bıçaklanan şahısın neden bıçaklandığı belli oldu

Trabzon’da 'Neden içki içirdin' kavgası kanlı bitti.

Trabzon’da kalbinden bıçaklanan şahısın neden bıçaklandığı belli oldu

Haber61 / Haber Merkezi / Şükrü Üçüncü

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde dün meydana gelen bıçaklı yaralama ve bir evin kurşunlaması olayının nedeni belli oldu.

 
İKİ ARKADAŞ ARASINDA TARTIŞMA KANLI BİTTİ
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon’un Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Mahallesinde dün akşam saatlerinde kendi aralarında tartışan Ordu nüfusuna kayıtlı K.G. ile Samsun nüfusuna kayıtlı S.Ç. arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İddiaya göre; K.G.’nin kardeşine S.Ç.’nin alkol içirdiği ve bu yüzden tartışma çıktığı ileri sürüldü.
 
NEDEN KARDEŞİME İÇKİ İÇİRDİN KAVGASI
 
Engelli kardeşine içki içirdiği için sinirlenen K.G. dün akşam saatlerinde Taşbaşı mevkiinde bir kahvehanede bulunan S.Ç.’nin yanına gitti. K.G. “Neden kardeşime içki içirdin?” sorusunu sorduktan sonra S.Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra yerini kavgaya bırakınca iddiaya göre; K.G. belinden çıkarmış olduğu ekmek bıçağını S.Ç’ye sapladı.
 
AĞIR YARALANDI
 
Sol Kaburga kemiğine saplanan bıçak kalbe kadar ulaştı.  Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri; S.Ç.’yi ambulans ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine kaldırdı. Durumu ağır olan S.Ç.yoğun bakımda tedavi altına alındı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri; yapmış olduğu çalışmada K.G’yi gözaltına aldı.
 
KARDEŞLERİNİ BIÇAKLAYAN KİŞİNİN EVİNİ TARADILAR
 
Yaralanan S.Ç.’nin yakınları K.G’nin Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde bulunan evlerine giderek olay çıkardı. İddiaya göre; S.Ç.’nin kardeşleri ruhsatsız 7,65’li tabir edilen tabanca ile K.G.’nin evine 9 el ateş etti. Olay yerine Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri giderek şahıslara müdahale etti. Silahlı olaya karışan 2 kişi gözaltına alındı.
 
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
 
Haber : Şükrü Üçüncü







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber