Trabzon’da kadın son anda engellendi

21 bin EURO’yu dolandırıcıya kaptırırken son anda yakalandı.

Trabzon’da kadın son anda engellendi
Haber : Şükrü Üçüncü

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesinde özel bir bankadan arayan yetkililer bir bayanın panik halinde bir hesaba para yatırmak istediğini söyleyerek polis ekiplerinden yardım istedi.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 155 Polis imdat hattını arayan görevliler S.A. isimli bir kişinin panik halinde olduğunu ve acele ile bir hesaba para yatırmak istediğini sürekli telefon ile konuştuğu bilgisini verdi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri, belirlenen bankaya giderek S.A.’nın kime para yatırmaya çalıştığı kontrol edildi.
 
Polis ekipleri S.A.’ya kime para aktarıyorsun sorusu üzerine kadın, “Para hesaplarım terör örgütünün eline geçmiş ve para yatırılmış deniyor bu nedenle bende dediklerini yapıyorum.”söyledi. Bu durum üzerine polisler kadının yatırmaya çalıştığı 21 bin 700 EURO parayı yatırmaması gerekli olduğunu ve dolandırılmak istendiği bilgisini verdi.
 
Son dakika kadın dolandırılmaktan kurdurulurken güven timleri olayla alakalı soruşturma başlattı.   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber