Trabzon’da Jeoloji mühendisleri iftarda buluştu

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası iftar yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon’da Jeoloji mühendisleri iftarda buluştu

Haber61 – Haber Servisi – TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi kuruluş yıldönümünde iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar organizasyonuna Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi Başkanı Semi Hamzaçebi, İnşaat Mühendisleri Odası Mustafa Yaylalı, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül, üyeler ve aileleri katıldı.

Yapılan iftar sonrasında dua edildi ve Başkan Semi Hamzaçebi konuşma yaptı.

Hamzaçebi konuşmasında, “18 Mayıs 1974’de kurulan odamız bugün 43. Yaşını doldurmuş bulunuyor. Öncelikle bin bir güçlüğü aşıp odamızı bu günlere taşıyan, kuruluşundan bugüne emeklerini vere, özverili çalışma yürüten tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, aramızdan ayrılanları rahmetle anıyorum. Jeoloji Mühendisleri Odası gücünü üyelerinin bilgi birikiminden, dayanışmasından alan katılımcı, çoğulcu, şeffaf bir anlayışla bu gün de mesleki ve toplumsal alanı bütüncül olarak kavrayan bilgimizi zenginleştirerek ve derinleştirerek devam etmeye çalışmaktadır. TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası 18 Mayıs 1974’de 161 kişi ile başlayan onurlu yürüyüşüne bugün 18 Bin 500 yaklaşan üyesi 12 şubesi 64 temsilciliği ile 44 yıllık mücadele deneyim ve bilgi birikimi ve üyelerinden aldığı güçle bir mesleki demokratik kitle örgütüne dönüşen, görevlerin güçlüğü, büyüklüğü ve bunlara karşı sorumlulukların bilinciyle devam edecektir. Odamızın onurla geldiği 44. Yaşını kutluyor, ilimle emekle, umutla ve inatla nice yılları birlikte yaşamayı dileyerek hepinize katılımınızdan dolayı saygılar sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber