Trabzon'da işyerlerine kaçak baskını

KOM ekipleri işyerlerine kaçak baskını gerçekleştirdi

Trabzon'da işyerlerine kaçak baskını

Haber : Şükrü Üçüncü - Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube (KOM) Ekipleri; Akçaabat ile Ortahisar ilçelerinde gerçekleştirmiş olduğu operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara ve alkol ele geçirdi.

 
Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; KOM Şube Ekipleri; Akçaabat ilçesinde iki ayrı işyerine gerçekleştirmiş olduğu operasyonda yurda kaçak yollar ile sokulmuş 16 Kilo kaçak tütün, 220 karton makarona, 72 karton kaçak sigara 5 şişe içki ile 100 adet puro ele geçirdi. İşyeri sahipleri F.K. ve K.Y.'ye 4733 sayılı kanun gereği idari işlem yapılırken yakalanan ürünler; 5607 sayılı kanuna muhalefet gereğince el koyuldu.
 
Öte yandan KOM ekipleri; Ortahisar ilçesinde Ayasofya kavşağı, Beşirli ve Çömlekçi Mahallesinde iki ayrı noktada gerçekleştirmiş olduğu çalışmada 240 paket sigara,  3980 paket sigara 80 şişe içki olmak üzere toplam 3 farklı noktadan 5370 paket sigara ve 115 şişe içki yakalandı. İki iş yeri sahibine de yasal işlem yapıldı.
 
Trabzon'da işyerlerine kaçak baskını

Trabzon'da işyerlerine kaçak baskını
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler