Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Trabzon'da okullar tatile girmeden Yaz Spor Okullarına kayıtlar devam ediyor.

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Okulların kapanmasına günler kala aileler, yıl boyunca ev, okul, kurs arasında mekik dokuyan çocuklarının fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için yaz okullarına yönelmeye başladı.


Çocukları tatilde spor ve diğer aktivitelerle buluşturacak olan Yaz Spor Okulları kayıtları başladı. Trabzon merkezde, Beşirli Spor Kompleksinde bulunan Ortahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde başvuru formu ve bir adet fotoğraf ile kayıt yaptıracak olan 05-18 yaş arasındaki çocuklar,  30'un üzerinde branşta spor yapma imkanı bulacak. İlçelerde yaşayan ve tatillerini spor yaparak değerlendirmek isteyen çocuklar ise, bulundukları yerlerdeki Gençlik ve Spor İlçe Spor Müdürlüklerine müracaat ederek bu okullardan faydalanabilecek.

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Birdal Öztürk, "Çocukların ilgi alanına göre seçilen aktiviteler çocukların hem boş vakitlerini değerlendirmelerini, hem de sağlıklı yetişmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlıyor. Onların gün boyunca evde oturup bilgisayar başında zaman geçirmelerine de engel olan spor aktiviteleri zorlayıcı bir etkinlik olmadığı için çocuğu bunaltmayacağı gibi, ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına katkı sağlayacaktır" dedi. Çocukların yüzme branşı dışında ücretsiz olan kurslardan faydalanabileceklerinin altını çizen Öztürk, "Yaz okuluna gidecek olan çocuklar, eskrimden tenise, judodan basketbola, cimnastikten badmintona kadar istediği branşta spor yapma ve tatilini eğlenceli şekilde geçirme imkanı bulacak" diye konuştu.

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

Trabzon'da her ilçede yaz okulu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler