Trabzon'da FETÖ operasyonu! 20 kişi yakalandı

Aralarında firari sohbet abisinin de bulunduğu 20 FETÖ şüphelisi yakalandı.
Trabzon'da FETÖ operasyonu! 20 kişi yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nce yürütülen FETÖ/PDY operasyonlarında, aralarında KHK ile ihraç edilen eski Yarbay ve firari sohet abisinin de bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Trabzon'da 1 haftada yapılan FETÖ operasyonlarında 20 kişi yakalandı. 

Operasyonlarda, FETÖ/PDY şüphelisi olarak KHK ile ihraç edilen eski Yarbay A.A. gözaltına alınırken,  FETÖ/PDY'nin Trabzon ana mütevelli sohbet abisi olarak aranan N.T. isimli şahıs, Çorum'da tespit edilerek yakalandı. FETÖ/PDY kapsamında gözaltına alınan toplam 20 kişiden 3'ü Bursa, Giresun ve Ankara Emniyet Müdürlüklerine sevk edildi. Şahıslardan 6'sının gözaltı işlemleri devam ederken 6 kişi ise yapılan adli işlemlerin ardından serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir