Trabzon'da ''Engel sizseniz Engelsizsiniz'' projesi

Trabzon'da ''Engel sizseniz Engelsizsiniz'' projesinin yıl sonu gösterisi yapıldı.

Trabzon'da ''Engel sizseniz Engelsizsiniz'' projesi
Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen ''Engel sizseniz Engelsizsiniz'' isimli projenin yıl sonu gösterisi gerçekleşti.

Trabzon'un Düzköy ilçesi Gökçeler ilkokulu öğretmeni Sema Yıldırım, Düzalan ilkokulu öğretmeni Suna Çelik ve Doğankaya ilkokulu öğretmeni Hacer Asanoğlu koordinatörlüğünde yürütülen projenin yıl sonu gösterisi Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Altuntaş, Şube Müdürü Şefik Bayram, Düzköy Belediye Başkanı Fehmi Köroğlu ve diğer kurum yetkililerinin katılımıyla Düzköy Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Gösteri, şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okulda işaret dilini öğrenen Düzköy'lü öğrenciler İstiklal Marşı'na işaret dili ile eşlik etti.

Ardından kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Altuntaş şöyle konuştu:

''Bu projeyi yürüten 3 okula, öğretmenlerine ve bu projeye destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yıl sonu gösterisiyle projemizi tamamlamış olacağız.''

Bülent Altuntaş, işaret dili öğrenmenin dikkat çekerek şöyle devam etti: 

''Düzköy'den 60 öğrencimiz işaret dilini öğrendi, bu öğrencilerimiz bu hayatlarının daha farkında yaşacak bunu biliyorum ve bunun etki alanı çok daha fazla olacak. Türkiye'de 20 okulla yürüttüğümüz bu proje ile engelleri kaldırabilceğimizi gösterdiler. Bu büyük bir gurur.'' 

Konuşmaların ardından program, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin mini konserleri ile devam etti.

Gösterilerin ardından kokteyl ve öğrenciler tarafından hazırlanan el baskısı etkinliği düzenlendi. Müdür Altuntaş, diğer kurum yetkilileri ve öğrenciler etkinlik nedeniyle mutlu olduklarını dile getirdi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber