Trabzon'da CHP şehitleri andı

CHP Trabzon İl heyeti 15 Temmuz şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti.

Trabzon'da CHP şehitleri andı

CHP 15 Temmuz'da şehit olan Samet Uslu ve Sedat Kaplan'ın kabirlerini ziyaret ederek andı.


2016 yılı15 Temmuz günü FETÖ Terör Örgütü'nün kanlı darbe teşebbüsünde şehit olan Trabzonlu Samet Uslu'yu Akçaabat'ın Salacık Köyü ve Sedat Kaplan'ın Yomra'nın Oymalı Mahallesi'ndeki kabirlerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Örgütü ziyaret ederek ruhlarına Kur'an okuttu, dua ettiler.

Trabzo'da CHP şehitleri andı

ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN CANLARINI FEDA ETTİLER

Samet Uslu ve Sedat Kaplan kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, milletimize bir kez daha metanet diliyoruz diyen CHP Trabzon İl Başkanvekili Celal Akaç, "Bu ülkenin birliğine, beraberliğine, demokrasisine, dolayısıyla geleceğine kendini feda eden her bir bireyi sonsuz şükran ile yad ettiğimizi özellikle, belirtmek istiyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşundan bu yana karşılaştığı bütün zorluları milletin kararlılığı ile aşmayı başarmış bir toplu olarak, devletimizin, Türk milletinin kararlılığı ile devletin varlığını ebediyete taşıyacak güçte olduğumuzu, dosta, düşmana göstermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz." dedi.

Trabzo'da CHP şehitleri andı

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUZ

Akaç sözlerini şu ifadelerle sürdürdü. "15 Temmuz 2016 'da yaşanan bu hain kalkışmanın yıldönümünde Türk milletinin hiçbir ayrışmaya hiçbir siyasi hesap içine girmeden birlik içinde topyekûn olarak bu olaya tepki koyduğunu, bu akıl ortaklığının da her şeye rağmen bugün devam etmesinden memnun olduğumuzu belirtmek istiyoruz. 15 Temmuz 2016 'de yaşanan FETÖ hain darbe girişimi ve sonrasında ülkemiz demokrasinin aldığı yaraların en kısa sürede tamir edilmesi dileğiyle, hayatını bu olayda kaybedenler yanında, ülkesinin geleceği için hayatını feda eden bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber