Trabzon'da Cephanelik gibi ev ele geçirildi

Akçaabat İlçesi Dörtyol Mahallesinde bir eve baskın düzenleyen Jandarma ekipleri çok sayıda mermi ve silah parçası ele geçirdi.

Trabzon'da Cephanelik gibi ev ele geçirildi
Haber : Şükrü Üçüncü
 
Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; İlçenin Dörtyol Mahallesi ve Düzköy İlçesi Çal Mahallesinde yaptığı aramalarda çok sayıda mermi, silah parçası ve mavzer tüfek ele geçirdi.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Komutanlığı ekipleri yapmış olduğu çalışmada Akçaabat ve Düzköy’de önceden belirlenen iki  adrese baskın düzenledi. Yapılan baskınlarda şüpheli şahsa ait olduğu öğrenilen ve silah kaçakçılığından ele geçtiği tahmin edilen 10 Bin TL para ile 3 adet tabanca, biri ruhsatlı diğeri ruhsatsız üçüncüsü ise kurusıkı ele geçirildi.
 
Jandarma ekipleri şahsın ev ile eklentilerinde yapmış olduğu çalışmada ise; 1 adet mavzer gövdesi, 1 adet mavzer namlusu, 2 bin 100 adet tabanca mermisi, 1 adet doçka mermisi, 250 adet mavzer mermisi, 40 adet av fişeği, 2 adet mavzer silahına ait kırma kolu, 5 adet mavzer silahına ait yedek parça, 16 adet tabanca şarjörü, 2 adet tabanca ateşleme mekanizması, 8 adet tabanca namlusu, 50 adet metal baskı harf numaratörü, 10 adet tabanca yağı, 1 adet tabanca mekanizması, 35 adet tabanca kabzesi ve kapağı, 10 adet muhtelif tabanca malzemesi ele geçirdi.
 
Ele geçirilen malzemeleri İl Jandarma Komutanlığına sevk eden ekipler; olay ile alakalı soruşturmasını sürdürdüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber