Trabzon’da bu kurum haftasonu açık olacak

Trabzon’da il Müdürlüğü ve 4 ilçede SGK kurumu hafta sonunda açık olacak.

Trabzon’da bu kurum haftasonu açık olacak

Haber61- Haber Servisi – Trabzon’da SGK İl Müdürlüğü ve Akçaabat, Araklı, Beşikdüzü ve Of ilçe SGK merkezleri hafta sonunda açık olacak.

SGK Trabzon İl Müdürü Aydın Gedikli yaptığı açıklamada borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için SGK İl Müdürlüğü ve Akçaabat, Araklı, Beşikdüzü ve Of ilçe SGK merkezlerinin  28-29 Temmuz 2018 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günlerinde açık olacağını söyledi.
Gedikli’nin Yapılandırma Mesaisi’ne ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi;        

"‘7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun’ hükümleri doğrultusunda Sosyal Güvenlik Kurumu’na borcu bulunan vatandaşlarımızdan borçlarını yapılandırmak isteyenlerin başvurularını kabul etmek üzere 28-29 Temmuz 2018 tarihleri Cumartesi ve Pazar günlerinde İl Müdürlüğümüz ile Akçaabat, Araklı, Beşikdüzü ve Of Sosyal Güvenlik Merkezlerimiz açık bulunacaktır.

Ayrıca yapılandırma müracaatlarının son günü 31 Temmuz 2018 tarihi olup kapsamdaki borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın 31/07/2018 tarihi mesai bitimine kadar ilgili üniteye/birime şahsen, posta veya 31/07/2018 tarihi saat 23.59’a kadar internet (e-sigorta) yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber