Trabzon'da 40 sivil, polis, jandarma ve sahil güvenlik onu arıyor

Trabzon’da kaybolan 73 yaşında ki Fatma Yaldız’ın bulunması için denizde ve karada arama çalışmaları devam ediyor.

Trabzon'da 40 sivil, polis, jandarma ve sahil güvenlik onu arıyor
Haber : Şükrü Üçüncü
Trabzon’da bir haftadır kayıp 73 yaşında ki Fatma Yaldız aile yakınları ve polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor.
 
DİŞİM AĞRIYOR DİYEREK EVDEN ÇIKTI GERİ DÖNMEDİ
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; 1 Nolu Erdoğdu Mahallesi Gençlik Caddesinde ki evinden 6 Mayıs Cumartesi günü “Dişim ağrıyor.”diyerek evden çıkan ver bir daha geri dönmeyen Fatma Yaldız’dan ailesi bir haftadır haber alamıyor. Yaldız’ın yakınları ve sevenlerinden oluşan 40 kişi Trabzon’un  her yerinde kendisini arıyor. Yaldız’ın küçük kardeşi 55 yaşındaki Bahri Gedik ise; ablasının  kaybolduğu günden beri gözüne uyku girmediğini söyleyerek yetkililerden yardım istediğini belirtti.


 
EN KÜÇÜK KARDEŞİ KENDİSİNİ ARIYOR
 
Gedik, “ Ablam evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Trabzon’da bakmadığım yer kalmadı. Yaklaşık 40 kişilik grup ile birlikte kendisini her yerde aradık. Şu Trabzon’da nerede metruk bir bina hepsinin içine girdik baktım. Ablam sanki yer yarıldı içine girdi. Bir yerde hayatını kaybetse ölüsünü bulurduk. Ama yok aramalarımız sonuç vermedi. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünden yardım istedik, Trabzon İl Jandarma’dan yardım istedik. Onlarda sağ olsun arıyorlar ama şuana kadar bir sonuç alamadık.”dedi.


Fatma Yaldız'ın en küçük kardeşi heryerde ablasını arıyor 
 
HER YERİ DİDİK DİDİK ETTİLER
 
Aslen Gümüşhaneli olduklarını belirten Gedik, “ Aslen Gümüşhaneli olduğumuz için orada köyümüz bulunmakta. Bizde dedik ki; belki de ablam köye gitmiştir. Bu yüzden köyde ki akrabalarımıza haber verdik o tarafa da gitmedi. Samsun Bafra’da bulunan akrabalarımızı aradık oraya da gitmemiş. Buradan vatandaşlara sesleniyorum. Lütfen ablamı gören bize haber versin. En son evden çıktığında gri şal ve gri bir etek giyiyordu. Eğer ablamı gören olursa 0536 8995699 nolu telefondan bize ulaşsın yada 155 Polis İmdat yada 156 Jandarma hattını arasın.”kelimelerine yer verdi.


 
SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI DA ARAMAYA KATILDI
 
Yaldız’ın Akrabalarının başvurusu sonrası yapılan güvenlik kamera incelemelerinde Yaldız’ın en son, Ortahisar İlçesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan üst geçitten sahil yönüne doğru geçtiği görülüyor. Sahil kısmına gittiği için denize düşme riskinin yüksek olasılığı nedeni ile Trabzon sahil Güvenlik Komutanlığı da denizde arama faaliyetlerine katıldığı öğrenildi. Yaldız’ın bulunma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber