Trabzon'da 3 savcı 2 hakimin evinde arama

Trabzon'da görev yapan 3 savcı ve 2 hakim gözaltına alındı.

Trabzon'da 3 savcı 2 hakimin evinde arama

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon’da görevli 3 savcı ve iki hakim evlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan savcı ve hakimler karayolu ile Samsun’a gönderildi.


3 SAVCI İki HAKİM GÖZALTINDA 

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY üyesi olduğu iddiasıyla 8 kent adliyesinde görevli hakim ve savcıların gözaltına alınması talimatı verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleşen operasyonlar kapsamında Trabzon’da 3 savcı ve iki hakimi gözaltına aldı. Hakim ve savcıların evlerinde ve işyerlerinde görevlendirilen savcılar eşliğinde arama yapıldı. Bilgisayarların hard disklerinin imajı alındı. 

SAVCILARIN İKİSİ İLÇEDE GÖREVLİ 

Trabzon’da gözaltına alınan Y.Ü.’nün Vakfıkebir’de hakim, M.N.’nin ise Akçabaat’ta savcı olduğu belirlendi. E.A., M.Ş. adlı savcı ve C.S. adlı hakim ise Trabzon Adliyesi’nde görev yaptığı ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Bu arada gözaltına alınanlar arasında meslekten ihraç olanlarda olduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber