"Trabzon'a yapılan yatırımların gerçek yüzü"

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz sert çıktı

"Trabzon'a yapılan yatırımların gerçek yüzü"
Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, şehir hastanesinin Akyazı Stadı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde yapıldığını söyledi.

Şehir hastanesi konusuyla sadece Erdoğan'ın ilgilendiğini söyleyen Yılmaz " Yıllardır yılan hikayesine dönen sadece ve sadece sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan stad projesi için kendisine gösterilen yerlerin olmayacağını söyleyip bir Trabzonlu içimizden biri gibi ısrarla büyük bir yer olması gerektiğini söyleyerek  Akyazı'ya stad yapılması konusunda son noktayı koyup Akyazı stadının bitirilmesi konusunda takipçi olarak Trabzon'a kazandıran,yine her Trabzon'a gelişinde "ne oldu şehir hastanesi yeri" diyerek helikopterle defalarca değişik yerlere bakarak en sonunda Akyazı'ya Şehir hastanesi kararının onaylanmasını sağladı. Cumhurbaşkanımıza ve Yatırım adası projesini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun gayretleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza anlatarak Arsin ilçesine Yatırım adası projesinin meclisden onaylanması tamamen sadece Sayın Cumhurbaşkanımızın kendi eserleridir. " dedi.

Yılmaz  kimsenin kendilerine destek olmadığını dile getirerek " Biz yaklaşık iki yıl önce şehir hastanesi olmazsa olmaz dediğimizde hiçbir bürokrat ve siyasetçi bu konuda Akyazı stadında olduğu gibi bize destek olmadılar. Şimdi ise bürokraside ve siyasetde makam sahibi olmuş bazı kişilerin sanki projelere destek ve takipçileri olmuşcasına çıkıp destek açıklamaları yapmalarını hayretle takip ediyoruz. Bir Stk da çıkmış "yatırım adasına talibiz" diyor. Ya arkadaş adama sormazlar mı hamuru hazırlarken nerdeydin de fırına sürülürken kenardan tutayım diyorsun herkes işini yapsın. Buradan tekrar ve tekrar söylemek istediğim gerçek; bu şehire sadece kendi birebir takibiyle içimizden biri gibi Akyazı stadını,yine yer konusunda ısrarla uygun yer olan Akyazı mevkini göstererek onaylatan, Yatırım adası projesinin mimarı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun sunumundan sonra projenin onaylanarak meclisden geçmesini sağlayan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber