Trabzon'a Meral Akşener geliyor, İYİ Parti ilk kez kapısını açtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in parti binası açılışı için Trabzon'a gelecek olması Trabzon siyasetini hareketlendirdi.

Trabzon'a Meral Akşener geliyor, İYİ Parti ilk kez kapısını açtı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Trabzon'da yapacağı ziyaretle ilgili İYİ Parti İl Binası'nda bsın açıklaması yapıldı. Akşener'in programı hakkında bilgi veren İYİ Parti Trabzon Medya Tanıtım Başkanı Muhammet Erkan, tüm Trabzonluları Cumartesi günü saat 13.00'te Atatürk Alanı'na çağırdı. 


Açıklamasında, İYİ Parti'nin il ve ilçe teşkilatlanmaları hakkında bilgi paylaşan Muhammet Erkan, "İyi Parti her türlü baskının, iftiranın ve hakaretin kol gezdiği, mübah sayıldığı bir ülkede kuruldu. Yine iyi parti demokrasinin olmadığı bir ülkede kuruldu. Hatırlayın ışıklarımız söndürüldü. Meydanlar bize yasaklandı. Faaliyetlerimize OHAL gerekçesiyle izin verilmedi. Her türlü hakaret, iftira ve küfre maruz kaldık. Sanki parti değil terör örgütü kuruyor muamelesi gördük. Genel başkanımıza neler denilmedi ki. Ne iftiralar yapıldı. Bu şartlarda parti kurmanın ne demek olduğunu bir Allah bilir bir de İyi partililer bilir.” dedi. 

MİLLETİMİZLE YÜRÜYECEĞİZ

İktidar olmak ve Türkiye'yi yönetmek amacıyla yola çıktıklarını aktaran Erkan, “İktidar olmaktan, devleti yönetmekten korkmayan cesur bir liderimiz vardır. Başka partilerin genel başkanlarına yol açan, gelecek hazırlayan bir parti değiliz. Başımız dik, alnımız açıktır. Siyaseti başkalarının şahsi menfaatleri üzerine değil milletin menfaatleri için yapıyoruz. Biz Türkiye’yi yönetmek istiyoruz. Kim kiminle yürürse yürüsün, biz milletimizle yürüyeceğiz” diye konuştu. 

MERAL AKŞENER CUMHURBAŞKANI OLACAK

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tarafsız Cumhurbaşkan adayı olarak Genel Başkanları Meral Akşener'i aday göstereceklerini açıklayan Erkan iddialı konuştu: "Sandık başına başkası için değil kendi adayımızı seçtirmek için gideceğiz. İyi partinin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Genel başkanımız Meral Akşener hanımefendidir. Sayın Genel Başkanımız Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş ilk “Tarafsız” Cumhurbaşkanı olacaktır. İyi parti tek başına iktidar olacaktır. Bizler buna inanarak siyaset yapıyoruz."

TERÖR ÖRGÜTLERİ DIŞARDA, AYRIŞMA DEĞİL BİRLEŞME

İYİ Parti'nin kurulduğu günden bu yana iftiralar ve hakaretlere uğradıklarından yakınan Erkan, Türkiye'de ayrıştırıcı siyasetten uzak bir iklim hayal ettiklerini anlattı. "Bu ülkenin ayrışmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Erkan şöyle devam etti: "Ortaya bir sınır koyduk. Bir tarafta PKK diğer tarafta FETÖ.  Bunların dışında herkese partimizin kapıları açıktır. Hiç kimsenin gömlek değiştirmesine gerek yoktur. Herkes kendi gömleği ile gelecektir. Tabi ki vatanseverlik ceketi o gömleğin üzerinde olacak ve bizi birbirimize bağlayacaktır."

TRABZON ZİYARETİNİ ÖNEMSİYORUZ

Akşener'i Trabzon'a yakışacak şekilde ağırlamak istediklerini dile getiren Erkan, "Trabzon Türk siyasetinde daima önemli olmuş, belirleyici olmuş bir şehirdir. Trabzon’u sadece Trabzon şehri olarak görmüyoruz. Trabzonlular Türk devletinin çimentosudur. Bu nedenle partimizin iktidara yürüyüş sürecinde şehrimizin önemini biliyoruz ve bu doğrultuda sayın genel başkanımızın Trabzon’umuza yapacakları ziyareti çok anlamlı buluyoruz" diye ekledi. 

TRABZONLULARA DAVET

Erkan sözlerini "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi 24 Mart 2018 Cumartesi günü İlimize gelerek İyi Parti Trabzon İl başkanlığı binamızın açılışını yapacaklardır. Bütün Trabzon’lu hemşerilerimizi özellikle kadınlarımızı, gençlerimizi Cumartesi günü meydan parkında düğünümüze bekliyoruz.  Bu hareket bir kadın hareketidir, genç hareketidir. Erkeklerin evliyseler eşleriyle, bekarsalar sevgilileriyle gelmelerini  özellikle istiyoruz" davetiyle tamamladı. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber