Trabzon’a 2 dev proje kazandırıldı Sesiniz çıkmıyor!

Mazhar Yıldırımhan’dan bir tebrik, 2 sitem, bir yumurtalı gönderme, bir de kıskançsınız ayarı

Trabzon’a 2 dev proje kazandırıldı Sesiniz çıkmıyor!

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Yerel seçimler öncesi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na güçlü rakip olarak kulislerde konuşulan ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, sosyal medya hesabından bir tebrik ve içerisinde, ‘Hased ve kıskançlık’ geçen sitem dolu bir mesaj yayınladı.


Akyazı’ya Şehir Hastanesi ve Arsin’e Yatırım Adası projelerinin meclisten geçirilmesinin dev bir hamle olduğunu belirten Yıldırımhan, Kıyı Kenar Çizgisinde sadece Trabzon’a yatırım amaçlı özel bir değişim getirilmesinin büyük bir iş olduğunun da altını çizdi.

“Trabzon iki dev yatırım kararını meclisten geçirerek adeta devrim yaptı.” diyen Yıldırımhan, “Bu iki büyük yatırım kararının arkasında hiç şüphesiz, kararlı duruşu ve projelere inanmışlığı ile sn Bakanımız Süleyman Soylu var. Seçim öncesinden başlayarak inandığı ve seçim vaadi olarak topluma açıkladığı ne kadar mega proje varsa hepsini gerçekleştirmek için iki eli kanda da olsa büyük bir özveri ortaya koydu. Bu projelere sahip çıkması gereken yerel dinamiklerin sessiz kalarak muhalefetine rağmen bu büyük projelerin altyapısı kanunlaştırıldı. Bu kanununun komisyon aşamasında ve sonrasında sn Salih Cora'nın ve milletvekillerimizin elbette gayreti ve emeği var. Hepsine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yıldırımhan yazısının devamında adeta Trabzon’daki yerel yöneticilere göndermede bulundu.

Yıldırımhan, “Sn bakanımızın Trabzon adına ortaya koyduğu güçlü ve kararlı irade Trabzon tarihinde hep önemli olacak ve hayırla yad edilecektir. Yumurta misali bir hizmet için ala ile vala ile arzı endam edenlerin ve her meselede fetva kesenlerin bu iki dev yatırım karşısında suskun durmalarını anlamak ve anlamlandırmak zor. Candan bir teşekkür yayınlamak bile zor geliyor." diyerek eleştiri yaptı.

“Neyse hased ve kıskançlık bir hastalıktır bunları boşverelim de yolumuza bakalım.” İfadeleriyle yazısını sonlandıran Yıldırımhan şunları kaydetti; “Trabzonun çok işi var daha. Teşekkürler sayın bakanım. Allah senden razı olsun iyi ki varsın. Trabzon seni hayırla yad edecektir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yatırım Adası ve şehir hastanesi kararları hayırlar getirsin, arkası gelecek inşaallah.şehrim adına hem sevinçliyim hem de iftihar duyuyorum” 

Yıldırımhan yazısında Trabzon’daki yerel yöneticilerden kimleri kastettiğiyle ilgili sorumuza ise, “Onlar kendilerini biliyorlar” diyerek cevap verdi.

Trabzon’a 2 dev proje kazandırıldı Sesiniz çıkmıyor!

https://www.haber61.net/gundem/o-tasari-kabul-edildi-trabzon-a-saglik-ve-endustri-h296313.html

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler