Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi şampiyon oldu

Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Okul Sporları Atıcılık Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi şampiyon oldu

Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri İrem Nur Dinç, Gökçe Karahan, Merve Nur Yılmaz’dan oluşan Kız tabanca takımı, 26-28 Mayıs tarihlerinde Sakarya'da yapılan Okul Sporları Atıcılık Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.


Nisanur Yavuz, Özgenur Şener, Melisa Şimşek’den oluşan kız tüfek takımı Türkiye 2.si, Taha Yasin Bayram, Osman Nüri Şentürk, Mehmet Salih Yıldız’dan oluşan erkek tüfek takımı Türkiye 3.sü ve Tunahan Bozkurt, Ahmet Çavdar, Ersin Mercan’dan oluşan erkek tabanca takımı Türkiye 8.si oldu.

Ferdi dalda tabanca kız takımında yarışan İrem Nur Dinç Türkiye 3.’sü oldu.

Yakalanan başarı ile ilgili açıklamalarda bulunan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi okul müdürü Muhittin Yücealtay, “1yıl süren çalışmalarımız sonucunda yakalanan bu başarı gelecek yıllarda daha da geliştirerek Trabzon ve okulumuz Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesini daha büyük başarılara taşıyacağımıza inancımız sonsuzdur. Bu başarı antrenörlerimiz Zeyyat Cemil Alemdar bölgemiz antrenörleri Murat Örgün ve Tuğba Çabuk sayesinde elde edilmiştir. İlerde başarımızı daha da arttırarak öğrencilerimizi milli takıma taşımayı amaçlıyoruz. Trabzon'u en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz” dedi.

Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi şampiyon oldu

Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi şampiyon oldu

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler