Trabzon Üniversitesi’nde tanışma etkinliği

Yeni eğitim- öğretim yılına başlayan Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi’ de Geleneksel Tanışma Etkinliği düzenlendi.

Trabzon Üniversitesi’nde tanışma etkinliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi' den ayrılarak Trabzon Üniversitesi' ne bağlanan İletişim Fakültesi geleneksel olarak düzenlenen tanışma etkinliğine bu yılda bünyesine kattığı yeni öğrencileri ile devam ediyor. İletişim Fakültesi ve İletişim Kulübü' nün düzenlediği etkinlikte sucuk ekmek ,pizza ve içecek dağıtıldı , horon ve kolbastı başta olmak üzere geleneksel halk oyunları oynandı ve ney çalgısı ile harika bir müzik şöleni ile öğrenciler keyifli zamanlar geçirdi.

Dekan' dan tam destek...

İletişim Fakültesi Dekan’ ı Prof. Dr. Erdem Taşdemir yapılan etkinlik ve fakülte ile ilgili görüşlerini paylaştı “ Biz, Gazetecilik Bölümü ve Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü olarak fakültemizde yıllardır eğitim-öğretim faaliyetimizi devam ettiriyoruz. Özellikle birinci sınıf öğrencilerimizin adaptasyonu ve kaynaşması açısından İletişim Fakültesi ve İletişim Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinlik elimizden geldiğince bundan sonra ki yıllarda da devam ettirilecektir.

Bunun dışında okulumuz da öğrencilerimizin faaliyet içerisinde olması için Film Atölyesi , Reklam Atölyesi ve Haber Atölyesi gibi uygulamalarımız var. Bu atölyeler de öğrencilerimizin daha aktif yetişmesini istiyoruz. Tabi bu noktada hem Trabzon' da bulunan şirketler ve reklam ajansları bazında hem yerel basın bazında öğrencilerimizin oralarda görev almalarını en azından yarı zamanlı olarak çalışmalarını kendilerini geliştirmelerini istiyoruz . Çünkü biz şunun farkındayız bir fakülte ancak paydaşları ile bir yere gelebilir ki yerel basın bu anlamda bizim paylaşımızdır. Dolayısıyla hem onların bize ders bazında uzmanlıklarını ve tecrübelerini anlatmalarını hem öğrencilerimizin sahada o havayı solumalarını istiyoruz. Bir fakülte sadece öğretim üyeleri ile marka olamaz , öğrencileri ile paydaşları ile birlikte marka olur. Bizim amacımız Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi' ni bir marka haline getirmek. Hep birlikte bir aile olarak bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum.

İletişim Kulübü Başkanı Nurullah Orhan Cabri “ Bu etkinliği yapmaktan her zaman gurur duyuyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızla beraber hem eğleniyor hem tanışıyoruz . Her zaman öğrencisi olmaktan gurur duyduğum fakültemizin daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca bu etkinliği yapabilmemiz için bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Fakülte – Üniversite – Şehir ortaklığının da gelişmesi için kulüp olarak bu tarz etkinliklerin devamının geleceğini belirtmek isterim”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber