Trabzon Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı atandı

Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir tarafından Trabzon Ülkücü İşçiler Derneği Kurucu İl Başkanlığına Ömer İskender atandı.

Trabzon Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı atandı

Ülkücü İşçiler Derneği Trabzon İl Başkanı Ömer İskender, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Hakan Kandemir tarafından Trabzon Ülkücü İşçiler Derneği Kurucu İl Başkanı olarak atandığını açıkladı. 



Ülkücü İşçiler Derneği Trabzon İl Başkanı Ömer İskender, en kısa zamanda yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalara başlayacaklarını belirterek, ülkücü İşçilerin Trabzon yapılanmasını hazırlayacaklarını belirterek şunları kaydetti. “Derneğimizin çalışmaları Trabzon’daki işçi kardeşlerimizin bugününü ve yarınını teminat altına alacaktır. Nerede bir işçinin ihtiyacı varsa Ülkücü İşçiler Derneği olarak orada olacağız. Bu vesileyle bizler 8 kişi kurucu üye olarak derneğimizi kurmak için yetki aldık Derneğimizin resmi olarak faaliyetleri 15 Aralık 2017 tarihinde başlamıştır. Önümüzdeki birkaç ay içerisinde de derneğimizi genel kurula taşımak ve emin ellere teslim etmek için görevimizi sürdürmekteyiz. Bize tebliğ edilen bu görevi layıkıyla yerine getirmek için kurucu yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte var gücümüzle çalışarak her daim gece ve gündür işçi kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.



Trabzon İl Başkanı Ömer İskender, öncelikli görevlerinin Ülkücü işçilerimizin her koşulda yanlarında olacaklarını belirterek şöyle devam etti. “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinden giderek, Ülkücü hareketin lideri Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkanı Sayın Hakan Kandemirin emrinde ülkücü harekete hizmet etmek olacak. Ülkücü işçileri ve bütün işçi kardeşlerimizi Trabzon’da daha ileri koşullara taşıyarak, işçilerimizin geleceği bizim geleceğimiz diyerek hizmet etmek en önemli görevimiz olacaktır” dedi.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber