Trabzon Şoförler Odası Başkanı Usta'dan kaymakam Hatipoğlu'na ziyaret

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına yeni seçilen Ömer Hakan Usta ve Yönetimi Trabzon Kaymakam Numan Hatipoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Usta'dan kaymakam Hatipoğlu'na ziyaret
Kaymakam Numan Hatipoğlu, Başkan Ömer Hakan Usta ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Başkan Hakan Usta Trabzon’un sorunlarını bildiklerini belirterek, “Adaletli çözüm üreteceğiz. Doğruluğun, haklılığın dışına asla çıkmayacak ve güzel olan her şeyin yanında olacağız. Birlik ve beraberlik her şeyin ilacıdır. Bunlar olduktan sonra çözülemeyecek hiçbir engel kalmayacaktır.” diye konuştu.

Ömer Hakan Usta araç yaş sınırı ile ilgili dileklerini yineleyerek, “2019 yılının başlarında araçlarda değişikliğe gidilecektir. Bu yönetmelik Trabzon Şoförler Odasına 2016 yılında gelmiştir. 2016 yılının 7. ayında da tebliğ edilmiştir.” diye konuştu.

Kaymakam Numan Hatipoğlu Başkan Ömer Hakan Usta ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayış teşekkür ederek başarı diledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber