Trabzon Muhtarlar Federasyonu toplantısı yapıldı

Trabzon Muhtarlar Federasyonu tarafından düzenlenen olağanüstü toplantıda, ilçe muhtar dernekleri başkanları bir araya geldi.

Trabzon Muhtarlar Federasyonu toplantısı yapıldı

Trabzon Muhtarlar Federasyonundan yapılan yazılı açıklamada, Trabzon Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Aktürk başkanlığında düzenlenen olağanüstü toplantıda, ilçe muhtar dernek başkanlarının bir araya geldiği ifade edildi.

Açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Aktürk'ün şu ifadelerine yer verildi:

"Gerek genel bazda, gerek yerel bazda sorunlarımızı ele aldık. 18 ilçede de yapılanmamız sürüyor. Büyükşehir Belediyemizde kurulan, ancak tam işlevlik kazanmayan muhtarlık daire başkanlığı ve ilçelerde muhtarlık müdürlükleri ile çalışmalarımızı ortak amaç doğrultusunda yapmak istiyoruz. Biz hizmet etmek istiyoruz. Mahallelerimiz bizden hizmet bekliyor. Her mahalle muhtarlarının sorunları ilettiği idarelerin bakış açısı önemli. Muhtarlar camiası olarak 692 muhtar aynı dili konuşmalıyız. Birimiz hizmet alıp da diğeri alamıyorsa bu sorgulanmalıdır. Türkiye'de 'Muhtarın Sesi' adında çıkan tek gazetemiz var. Sahip çıkmalıyız. Muhtarın sesi her yerde olmalıdır."


 Trabzon Muhtarlar Federasyonu toplantısı yapıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber