Trabzon Demokrasi dersi verdi

Trabzon halkı demokrasi nöbetlerine tam destek verdi.

Trabzon Demokrasi dersi verdi

15 Temmuz’dan bu yana Trabzon halkının demokrasi nöbetlerine tam destek verdiğini belirten Öztürk “Özellikle kadınlarımıza ve gençlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

HAİNLERE ASLA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

AK Parti Ortahisar Belediye Meclis Üyesi mimar Hatice Öztürk demokrasi nöbetlerinin önemini vurgulayarak  15 Temmuz’dan bu yana onurlu görevi yerine getirmenin hazını yaşadıklarını belirterek “Allah bize bir daha böyle bir gün yaşatmasın.Millet iradesi ve demokrasinin gücü bu ihanet şebekesini yendi.Türkiye asla teröre prim tanımayacak, darbeci hainlere geçit vermeyecek” dedi.

KADINLARIMIZA VE GENÇLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Demokrasi nöbetine kadınların ve çocukların ayrı bir ilgi gösterdiğini belirten Hatice Öztürk “Bu tablo beni çok mutlu ediyor.Ailece alanlarda olmanın elbet ayrı bir anlamı var.Türk kadını böylesine zorlu süreçte asil duruşunu gösteriyor.Ben ayrıca Trabzon’da  Büyükşehir ve Ortahisar Belediyemize, AK Parti teşkilatlarımıza kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum” dedi.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber