Trabzon buz kesecek!

Sıcak ve Nemle bunalanlar için yeni soluk...

Trabzon buz  kesecek!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Dünyanın önde gelen açık hava klima firmalarından Air Cooler Endistrüyel Soğutma Sistemleri, Karadeniz Bölge Ofisi hizmete girdi. 

TAŞINABİLİR SİSTEMLER

Air Cooler Trabzon Karadeniz bölge Müdürü Burak Erdem, açık hava klima sistemleriyle ilgili bilgiler verdi. Her alanda kullanılabileceğini ifade eden ve her yere taşınabilir modellerinin yer aldığı motoru içinden sistemlerin büyük ilgi gördüğünü ve Trabzon ve Karadeniz bölgesinde ciddi talepler aldıklarını ifade etti.

NERELERDE KULLANILIR?

Burak Erdem, ofisi yeni açmaları nedeniyle Air Cooler  Merkezi’nin Karadeniz Bölgesi için standartın altında fiyatlar belirlediğini ifade ederek, sistemlerin evler, kafeler, restoranlar, yazlıklar, bahçeler, düğün salonları, spor salonları, camiler, atölyeler, tekstiller, fabrikalar, yemekhaneler, imalathaneler ve okullarda rahatlıkla kullanılabileceğinin altını çizdi.

MALİYETİ UYGUN SON SİSTEM TEKNOLOJİ

Bölgede özellikle nem sorunu yaşandığına işaret eden Burak Erdem, Evaporatif Soğutma özelliğini de anlatan Erdem, “Nasıl çalışır? Bir çok alanda kullanılan Evaporatif Soğutma Sistemleri havayı olabildiğince yüksek su miktarıyla temas ettirerek soğutmaya soğutmaya çalışmaktadır. Bir fan vasıtası ile dışarıdan alınan hava, devir daim pompası ile ıslak tutulan petekler yüzeyinden geçirilmektedir. Su havayla temas ettiğinde de havayı soğutmakta ve havadaki su buharı miktarını attırmaktadır. Böylece soğutma işlemi tamamlanmıştır. Ayrıca elektrik tüketimi çok uygun bir şekilde sağlanmaktadır. 10 saat çalıştığı zaman 1 liranın altında bir maliyet çıkarır bu da sektörde en uygun maliyetlerdendir.” şeklinde anlattı.

İletişim için: 0532 248 03 00 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler