Trabzon Büyükşehir Belediyesinden annelere özel iftar

“Trabzon Ramazan’da Bir Başka Güzel” annelere özel iftar.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden annelere özel iftar

Trabzon Büyükşehir Belediyesi her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan anneler gününe özel bir iftar organize ediyor.

Sadece kadınların katılım gösterebileceği bu özel iftar organizasyonunda ünlü Şair Senai Demirci söyleşisi ile geceye renk katacak. Ayrıca Türkiye’de sınırlı sayıda bulunan Kum Sanatı Ustası Ramazana özel kum sanatı gösterisi yapacak.

“Trabzon Ramazan’da Bir Başka Güzel” diyerek organize edilen Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri Ramazanın ruhuna ve her yaş grubuna uygun eğlenceler ile İpek Yolu Fuar Alanı’nda tam gaz devam ediyor.  Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler Günü’nün Ramazana denk gelmesi hasebiyle Büyükşehir Belediyesi özel olarak anneler için bir iftar düzenleyecek. 14 Mayıs Salı günü düzenlenecek ve sadece kadınlara özel olacak iftar programını ünlü Şair Senai Demirci eşlik edecek. Senai Demirci’nin yanı sıra Türkiye’de sınırlı sayıda bulunan Kum Sanatı ustası annelerimiz için ramazan özel gösteriminde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber