Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon basını düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeğinde Trabzon basını bir araya geldi. 

 
İkram Sofrası'nda düzenlenen iftar organizasyonuna basın camiasının yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı. 
 
İftar yemeğine AK Parti Milletvekili Adnan Günnar, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Muharrem Mermertaş, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Sadettin Kaşıkçı, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanları, basın mensupları ve eşleri katıldı.

Trabzon Basını iftarda buluştu
 
İftar yemeği sonrasında açıklamalarda bulunan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, “Uzakları yakın eden bayramlar gibi Ramazan vesilesiyle siz değerli meslektaşlarımla bir arada olmak ve oruç açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.
 
Ortamı hazırlayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına teşekkür eden Turgut şunları söyledi: "Saygıdeğer bir işi yapıyor olmanın coşkusu emin olun yorgunluklarımızı hafifletiyor. Gazetecilikte zaman ve saat mevhumu yoktur. Gerçek bir fedakarlık vardır. İlk bilen, ilk duyuran olmak sorumluluğumuzu ağırlaştırıyor. Her meslek dalında olduğu gibi gazetecilik de gelişiyor, değişiyor. İnsanların haber kaynakları gelişen teknolojiyle yeni bir formata giriyor. Teknoloji kimi zaman insanı zaman makinesi gibi öğütüyor. Ayakta kalmak hepimizin görevi. Bu zaman mesleğimize daha fazla sahip çıkma zamanıdır. Trabzon, Anadolu basınının her zaman göz bebeği konumunda oldu. Bunun için karşılıklı saygıya riayetten hiç ayrılmamalıyız. Basın emekçileri hedef olabilirler. Hangi konum, yıldız-star her ne olursa olsun hiç kimse gazetecilere saldırma hakkını kendinde bulamaz. Bunu yapanları kınıyoruz. Değerli meslektaşlarımız, her yıl aramızdan ayrılan arkadaşlarımız oluyor. Ali Zengin kardeşimiz ve diğer vefat eden büyüklerimizi rahmetle anıyoruz. Burada Trabzon-Mardin dostluğuna büyük katkı sağlayan ve Mardin’in fahri hemşehrilik beratı takdim edilen Denetleme Kurulu üyemiz Ahmet Külekçi arkadaşımızı kutluyor ve çalışmalarında yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Katılımınıza teşekkür ederken nice ramazanlara nice bayramlara diyorum”.

Trabzon Basını iftarda buluştu

Başkan Yusuf Turgut’un ardından bir konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, "Mübarek Ramazanda kardeşliğimizin pekişmiş olduğu bu güzel iftar geleneğini sizlerle beraber gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gençliğimde Trabzon basınıyla Türkiye'nin her yerinde gurur duydum. Gazeteciliğin Karadeniz'de, Doğu Anadolu'da ve diğer bölgelerde nasıl yapılması gerektiğini en güzel örnekleriyle gösteren basın emekçilerine şükranlarımı sunuyorum. Trabzon, kazanımlarının büyük bir kısmını sizin yazılarınızla ve hatta eleştirilerinizle elde etti. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz devam eder. Büyük bir güç olan gazetecilik mesleğinin değerini bilip Gazeteciler Cemiyeti'nin yemeğine teşrif eden siz değerli arkadaşlarıma da burada şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
 
Söz alan Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen ise Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin bölgenin en önemli cemiyeti konumunda olduğunu vurgulayarak, "Cemiyet’in yaptığı çalışmaları ve etkinlikleri yakından takip ediyor ve oldukça başarılı buluyorum. Elimden geldiği kadar da düzenlenen her etkinliğe katılmaya çalışıyorum. Bu güzel programda da burada olmaktan oldukça mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon Basını iftarda buluştu

Trabzon Basını iftarda buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber