TESOB başkan adayı İlik'ten değişim sözü

Trabzon Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Davut İlik, TESOB adaylığında kendisine destek veren oda başkanlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

TESOB başkan adayı İlik'ten değişim sözü
Oda başkanları ile seçim sürecini değerlendiren İlik, esnafın üst kimliği olan TESOB’da esnaf olmayanların esnafı temsil edemeyeceğini ifade etti. İlik,”Biz bu yola Trabzon’da esnaf odaları adına temsilde adalet olması için çıktık. Trabzon’da o kadar enteresan işler oluyor. Trabzon Esnaf Odalar Birliği, esnafı adil ve dürüst temsil edemiyor. Biz Trabzon’da ‘değişim için’ yola çıktık. Allah’ın izniyle de bu değişimi başaracağız. Genç bir ekibiz. Şu anda buradaki oda başkanlarımız onurlu karakterli insanlar. Projeci ekibiz” dedi.

KAR TANESİYDİK ÇIĞ OLDUK

Trabzon’da ki esnaf odalarını temsil eden başkanların içinde esnaf olmayan başkanlar var. Trabzon’la ilgili hiçbir projeleri yok. Üretmiyorlar da. Sadece kendi iktidarlarını devam ettirme adına oradalar. Biz bu döngünün değişmesinden yanayız. Trabzon’un ticaretini de siyasetini de daha aktif insanların yönetmesinden yanayız. Ondan yola çıktık. Adil bir yönetim olsaydı, biz de onlara destek verirdik. Bir arkadaşımız iki koltukta oturuyor. Bu adil değil. Biz bu yola iki sene önce çıktığımızda kar tanesiydik, şimdi çığ gibi büyüdük. Trabzon esnafı da artık değişim istiyor. Allah çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmesin” diye konuştu. İlik’e tam destek veren odalar, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, Tatlıcılar Odası, Trabzon Lokantacılar Odası, Yorgancılar ve Perdeciler Odası, Konfeksiyoncular Odası, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası, Vakfıkebir Esnaf Odası, Yomra Şoförler ve Otomobilciler Odası, Arsin Şoförler ve Otomobilciler Odası, Kuyumcular Odası, Pazarcılar Odası, Elektronikçiler Odası, Maçka Şoförler ve Otomobilciler Odası, Bakkallar Odası, Soğuk Demirciler Odası, Trabzon Servis Araçlar Odası, Düzköy Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Elektrikçiler Odası

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber