Tayyar: Trabzonspor'un kupası için mücadele ettik

Şamil Tayyar Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Tayyar: Trabzonspor'un kupası için mücadele ettik
Ankara'da devam eden Trabzon Günleri tüm coşkusuyla sürerken Haber61 standı da yoğun ilgi görüyor. Haber61 standının konuklarından biri de AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu.

Tayyar Haber61'e yaptığı açıklamalarda Trabzonspor'un kupa mücadelesinde kendisinin de çaba sarfettiğini kaydetti. Tayyar  “Bizi de burada Trabzonlu yaptılar. Kaşkolümüzü aldılar. Hanımda zaten Trabzonlu. Hanım köylü olarak artık bir Trabzonlu sayılırız. Trabzon bir marka şehir. Ben gerçekten Trabzon’u çok seven birisiyim Kupa problemi oldu. Onun içinde ciddi bir mücadele verdik. Birlikte mücadele etmeyi başaran bir şehir. Bu kadim coğrafyanın eski yerleşim yerlerinden bir şehir. Futbol takımının dışında diğer özellikleri ile de tanıması gereken bir şehir. Trabzon’u gezmeden Türkiye’yi gezdim demesin bir kimse. Gazetesi ile kuruluşları ile Esnafı ile Trabzon’u tanıtıyorlar. Bize her yer Trabzon Sloganı her tarafa yayındık. Çin’de bile Bize Yer her Trabzon diyorlar. Her yere gittiniz bari Çin’i bize bırakın dedik.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber