Tanju Akıncıoğlu: “Haber61 Trabzon’un dijital TV’de ilk lisanslı televizyonu”

Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu Haber61’e konuştu.

Tanju Akıncıoğlu: “Haber61 Trabzon’un dijital TV’de ilk lisanslı televizyonu”

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor eski Yöneticisi ve Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu Trabzonspor’un AEK ile yapacağı karşılaşma öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.

“HABER61 TRABZON’UN DİJİTAL TV’DE İLK LİSANSLI TELEVİZYONU"

Yeni çıkan yasa doğrultusunda Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından İnternet yayıncılığı yapan bütün kurumlara lisans alma zorunluluğunun getirildi. Bu konuda Trabzon’dan ilk başvuru yaparak lisansını alan kurum Haber61 oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Haber61 İmtiyaz Sahibi Tanju Akıncıoğlu, “Hepimizi için hayırlı olsun. Trabzon’un dijital TV’de ilk lisanslı televizyonuyuz. Bugün İtibari ile RTÜK’ten lisansımızı aldık. Özellikle sizler için Hayırlı olsun diyorum. Mesleğinizi daha rahat yapacaksınız. Resmen bir TV kanalısınız. Sizin başarılarınız bu girişimler için benim adıma tetikleyici oldu. Onun için teşekkür ediyorum” dedi.

"MAÇLAR 90 DAKİKA"

Trabzonspor’un AEk ile yapacağı karşılaşma konusunda değerlendirmede bulunan Akıncıoğlu, “Maçlar 90 dakika. Bitmeden hiçbir şey söylenemez. Her şey Trabzonspor’un lehine olsa da oynanmamış bir maç var. Trabzonspor bu elemeyi geçerek gruplara kalacaktır diye düşünüyorum” dedi.

"FUTBOL ÇOK DEĞİŞTİ"

Özkan Sümer başkanlığında yöneticilik yaptığı dönem ile bugün kadar olan süreçte nelerin değiştiği sorusunu yönelttiğimiz Akıncıoğlu, “Futbol çok değişti. Büyük bir ekonomik sektör oldu. Bugünü bizim yöneticilik yaptığımız zamanla kıyaslamak zor. O dönem UEFA kriterlerinin oluştuğu dönemdi. Bizde kulübü bu kriterlere uyarlamaya çalışıyorduk. O zamanda büyük ekonomik zorluklarla özverili bir şekilde çalışmalar yaptık. Ne mutlu ki bugünlere geldi Trabzonspor. Bizimde Trabzonspor’un bugünlere gelişmesinde bir payımız olduysa ne mutlu” ifadelerini kullandı.


 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler