Taner Yıldız: "Trabzon mutlaka görülmesi gereken bir yer"

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Haber61’e konuştu.

Taner Yıldız: "Trabzon mutlaka görülmesi gereken bir yer"

Haber61 - Haber Servisi - Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a gelen eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız,  Türkiye’nin birçok güzellikleri olduğunu ve Trabzon bunun en önemli unsurlarından bir tanesi olduğunu belirtti.


Trabzon’a gelen Taner Yıldız Atatürk Köşkü’nü ziyaret etti. Yıldız’a ziyareti sırasında eski Bakan Faruk Özek ve AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu eşlik etti.

Atatürk Köşkü ziyareti sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulunan Taner Yıldız, “Şimdiye kadar sektörel yoğunlukla beraber Trabzon’a birçok ziyaretimiz oldu. Gerek enerji sektörüyle alakalı gerekse Hükümetimizin diğer bütün alanları ile alakalı. İnsan o yoğunluk içerisinde bir kısım güzellikleri atlayabiliyor. En azından bu kültürel güzelliği olan, medeniyeti olan, geçmişi olan, tarihi olan bir ilde Trabzon’da bunları daha yalın bir gözle görebilme imkanına sahip oldum. Sağolsunlar sayın bakanımız Faruk Bey, Büyükşehir Belediye başkanımız Orhan Bey, Milletvekilimiz Ayşe Hanım hep beraber arkadaşlarımızla bunu bir kez daha müşahede etme imkanı bulduk. Gerçekten tarihi derinliği olan bir ildeyiz. Türkiye’nin birçok güzellikleri var.  Trabzon bunun en önemli unsurlarından bir tanesi.” dedi.

Trabzon’un mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu belirten Taner Yıldız, “Buranın mutlaka görülmesi lazım. Kurumsal hafızası ile bugünümüzü birleştiren önemli şehirlerimizden bir tanesi Trabzon. Gidiyorsunuz İskender Paşa Camiinde 900 yıllık bir tarihle karşılaşıyorsunuz. Surlar daha önceki yıllardan yapılmış. Hepsi modernize edilen Trabzon’la barışık hale gelmesi lazım. Hem merkezi yönetimdeki milletvekillerimizin, şu anki Sayın Bakanımızın ve yerel yönetimlerdeki Belediye Başkanlarımızın bu barıştırmayı çok iyi başarması gerekiyor. Diğer bütün illerde olduğu gibi. O açıdan Trabzon bunun en önemli manzetlerinden bir tanesi. Tebrik ediyorum yapılan çalışmaları” ifadelerini kullandı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler