Soylu basınla buluştu

Bakan Soylu Trabzon'da gazetcilerle bir araya geldi

Soylu basınla buluştu

Trabzon'da bazı programlara katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle bir araya geldi.

Düzenlenen akşam yemeğine Soylu'nun dışında Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Muhammet Balta ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi ve teşkilat üyeleri katıldı.


Buluşmada Bakan Soylu açıklamalarda bulundu. Soylu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde;

Referandumda anlattıklarımızı referandumun hemen 15 gün akabinde gördük.  Herkes 2019 un hesabını yapıyor bu demokrasi için önemli bir değerlendirmedir. Bu çok doğru bir durum. Her bir oyun ne kadar kıymetli olduğunu bu referandum döneminde gördük ve yeni dönemde de bunu göreceğiz. Demokrasinin dogrudan ve tam demokrasi olduğu bir döneme adım atıyoruz. Eski türkiyenin bugünle ayrıldığı nokta artık zaafiyete tahammül edemediğimiz bir dönemdeyiz ve o nedenle bu sistem coknonemli 

Iktidar fonksiyoneldi muhalefet değildi artık bu sistemle muhalefet de fonksiyonel olacak. 

Türkiye kutuplaşma ülkesi değildir hicbir zaman da olmadı bloklaşmalar oldu bloklaşmalar da demokratiktir. Herkes farklı düşünecektir tabi bu insan tabiatina aykırı.  Farklılıkların bloklar oluşturması dogru ve makuldur. 

Trabzon kendi içinde ve kendi için yaşayan bir şehir değil tam tersine içerde yaşadığını disariya aktarabilme kabiliyeti var. 

Trabzon gibi trabzonun özelliklerini taşıyan bir basını var. Basının medyanın önemli anlayışı söz konusu. Trabzon gibi basını da farklılıklarıyla güzel. 

Hem genel hem yerel siyaseti birlikte yürütebilmek çok kolay değil. Bunu dengelemek lazım. Üzerimize düşeni gücümüz yettiği kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunla birlikte şehre karşı sorumluluğumuzu da yerine getirmeye çalışıyoruz. Son 1 buçuk yılda projelerimizi yapmak icin altyapı oluşturduk. 


Buranın 2 temel problemi istihdam ve işsizlik. rakiplerimize ulasimlarda yol meselesidir. Elimizden geleni yapiyoruz burasi bir anda sanayi sehri olmayacagina göre farkli bir aks olarak turizmi hareketmelendirmeye calisiyoruz. hizmet sektörünü takip ve takviye etmeye çalışıyoruz. Şehri ilişki kurabileceği tüm unsurlarla birleştirip şehrin geleceğine hareketlilik kazandırmak lazım. Bunun için çalışıyoruz. Daha yapacaklarımız var. şehir hastanesi bizi heyecanlandırıyor. Erzincan tren yolu geleceğe önemli katkı yapacak. Doğuyla bizi bağlayacak ana arterlerin yapılması ikinci üniversitesinin yapılacak olması bizi heyecanlandırıyor.

TURIZM TRABZON ICIN FIRSAT

Şehirlere fırsatlar verilir ve bazı şehirlerin bunu harcadığını görüyoruz. bize fırsat olarak turizm geldi bunu çok iyi yönetmeliyiz. Bir çocuğun buyumesi gibi dikkat etmeliyiz. Esnafın davranışından yolda yuruyenin davranisina kadar bunu etkilececektir. Avantajımız Trabzon elbisesi iyi biçilmiş bir şehirdir. Bizim insanimizin huyu suyu belli inatlaşmamak lazim uygun bir üslupla anlatmalı. Geçen yıl böyle birşey oldu ve çözüm alamadık. Her birinizin desteğine bu konuda ihtiyaç var. Önümüzdeki günlerde ayın 25'inde başlayacak Ankara günleri var. Başkanlarımız ve katılacaklar arkadaşlarımız iyi hazırlık yapıyorlar.                        
 Yemeğin sonunda Teabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve Trabzon TSYD şube başkanı Murat Taşkın Bakan Soylu'ya tablo ve bakan soylunun geçtiğimiz haftalarla gazetecilerle oynadığı futbol maçından anı olarak fotoğraf hediye etti.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler