Şehit aileleri Trabzon'u gezdi

Diyarbakır'dan şehit aileleri ve gaziler Trabzon'a geldi.

Şehit aileleri Trabzon'u gezdi

Muş-Bingöl, Mardin ve Van’dan sonra Diyarbakır’dan da şehit aileleri ve gaziler Trabzon’a ziyaret de bulundu.

Diyarbakır’da faaliyet gösteren Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç  ve beraberindeki 50 kişilik grup, Trabzon’un tarihi-kültürel ve turistik yerlerini ziyaret ettiler.  

Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ahmet Büyükburç Trabzon’da çok güzel bir iki gün geçirdiklerini belirterek “Birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar koruyacak şehitlerimizin bizlere emaneti olan bu vatanımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Acılarımız ortak gözyaşlarımız aynı. Trabzon’da bizim, Diyarbakır’da. Bizlere burada gönüllerini-kapılarını açan herkese teşekkür ediyor, Trabzon’daki şehit ve gazi yakınlarını Diyarbakır’a davet ediyoruz.” dedi.

Şehit aileleri Trabzon'u gezdi

Artvin-Kars ve Ardahan illerini de gezeceklerini belirten Büyükburç Trabzon’da ilgi ve alakalarından dolayı Tugay Komutanı Tnk. Albay Osman Akyıldız'a, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e, Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca ve şehit ailesi yakınlarına, kardeş şehirler projesi koordinatörü Ahmet Külekçi’ye teşekkür etti. 

Daha önce de Trabzon’a Muş-Bingöl-Van ve Mardin’den şehit aile yakınlarını ile gazilerin geldiğini ifade eden Trabzon Şehit Aileleri Derneği Başkanı İsmail Karaca “Diyarbakır’dan gelen şehit ailelerimizle güzel bir dayanışma sağladık. Kısa sürede bizlerde kendilerine iadeyi ziyaret yapacağız.” diye konuştu.

Şehit aileleri Trabzon'u gezdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber