Salih Cora: Kalıcı istikrar için evet

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon'da çalışmalarını sürdürüyor.

Salih Cora: Kalıcı istikrar için evet

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, hız kesmeden çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.


Bir taraftan ziyaretlerde bulunurken diğer taraftan da taleplerle ilgilenmeye devam ediyor. Sabah, Trabzon İmam Hatip Liseli öğrencilerin kahvaltı programına iştirak eden Cora; buradan ayrıldıktan sonra Trabzon Havalimanında kurulan gümrük sandıklarını ziyaret etti.

Pelitli Mahallesi’nde esnaf ziyaretiyle referandum çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora; gördüğü ilgiden memnun kaldı. Kendilerini daha fazla görmek istediklerini vurgulayan Pelitli Mahallesindeki vatandaşlara dün olduğu gibi bugün de yarın da yanlarında olacaklarının teminatını verdi.

Özellikle yeni hükümet modeli ile sona erecek olan çift başlılığın yerini süratle seçilen Cumhurbaşkanının ve süratle kurulan hükümetin alacağını ifade etti. Böylelikle zaman kaybı yaşamadan yatırımların devam edeceğini, uzun vadeli istikrarın yeni sistemin en büyük kazanımı olacağını belirtti.









 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler