Salih Cora: "Adeta başkentte Trabzon fırtınası esiyor"

Trabzon Milletvekili Salih Cora hem kazanılan Evkur Yeni Malatyaspor maçını hem de Trabzon Günleri'ni değerlendirdi.

Salih Cora: "Adeta başkentte Trabzon fırtınası esiyor"

Trabzon Milletvekili Salih Cora kazanılan Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Cora, "Bazı pozisyonlarda resmen ceza sahasında voleybol oynandı. Maçı kazandık ama, acemi ir hakemin kurbanı olabilirdik. Takımımız ligi ilk devresinde puanlar kaybetti ama sanki ikinci devrede rakiplerinden rövanş alıyor. Şampiyonluk yolunda puanlar kaybettik belki ama çok iyi oyuncular kazandık. Şehir heyecan kazandı. Seneye inşallah birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluk yaşayacağız."  dedi.

Trabzon Günleri'ni değerlendiren Cora, "Her yıl ayrı bir heyecanla, ayrı bir coşku ile düzenleniyor. Ben yöresel ürün standlarına kalabalıktan ulaşamadım. Adeta başkentte Trabzo fırtınası esiyor. Trabzon bunu gelenekselleştirdi. Hangi il fuar düzenledysede Trabzon kadar başarılı olamadı. Sanki rekor bir katılım olduğunu gözlemledim. Kardeş ilimizi de farklı bir standda tanıtabiliriz. Hem yöresel ürünlerini hem de mutfağını tanıtabilir. Kahramanmaraş kardeş illerimizden birisidir.  Trabzon kültür,sanat şehridir. Gelenlerinde memnuniyetini görüyorum. İnşallah böyle devam eder." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber