Sadık Albayrak: Fenerbahçeli müteahhitler bu stadyumu Değirmendere'ye yapacaktı!

Haber61 TV ekibi Trabzonspor-Karabükspor maçı öncesinde Medical Park Stadyumu önünde canlı yayında taraftarın nabzını yokladı. Maçı izlemeye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak çok önemli açıklamalar yaptı.

Sadık Albayrak: Fenerbahçeli müteahhitler bu stadyumu Değirmendere'ye yapacaktı!

Haber61 / Haber Merkezi / Haber: Tuncay Lakot

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak Haber61 TV ekibine önemli açıklamalarda bulundu. 


Sadık Albayrak şunları söyledi: "Ticari ilişkili olanlar Trabzonspor'a zarar verdiler. Altın yumurtlayan tavuğu katletme noktasına getirdiler. Türkiye'de rant, mevki, popüler olma yüzünden Trabzonspor bu hale geldi. Anadolu'nun abisiydi Trabzonspor, üç büyüklere direnen bir takımdı. 

Şike sürecinde Trabzonspor yönetimi başta yatırım, mali bakımından veya kredi alma bakımından Fenerbahçeli müteahitlere Trabzonspor'u ipotek ettiler. Futbolcu olarak da Galatasaray'a altyapıyı verdiler. Bu konuda da diğer olaylarda da kimse kalkıp siyasi etken oldu demesin. Hepsi laf-ı güzaf. Trabzonspor'a siyaset karıştıran batar. 

Trabzonspor'un yeni stadyumu buraya değil Değirmendere'ye yapılacaktı ve o planlamanın içerisinde Fenerbahçeli müteahhitler vardı. Buna rağmen buraya yapıldı. Bunu kimse bilmez."










 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber