Öz Orman-İş Sendikası Trabzon Bölge Temsilciliğinde görev değişimi

Öz Orman-İş Sendikası Trabzon Bölge Temsilciliğinde görev değişimi tamamlandı

Öz Orman-İş Sendikası Trabzon Bölge Temsilciliğinde görev değişimi

Haber61/Haber Servisi

Öz Orman-İş Sendikası Trabzon Bölge Temsilciliği görevini yürüten Fikri Bulut’un yerine atanan Şener Bayraktar, yönetim ve iş yeri temsilcileriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Şener Bayraktar’ın Trabzon Bölge Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileriyle yaptığı ilk toplantıda sendika faaliyetleriyle ilgili bir durum değerlendirmesi yaptılar.

Toplantıda, Öz Orman-İş Üyesi emekçilerin işyerlerindeki çalışma koşulları ile sorun ve beklentileri de masaya yatırıldı.

Öz Orman-İş Sendikası Trabzon Bölge Temsilcisi Şener Bayraktar, orman ve tarım emekçilerinin çalışma koşulları ve ekonomik düzeylerini daha da ileriye götürmek için gayret göstereceklerini söyledi.


Bayraktar son olarak milli meselelerdede hassasiyete sahip olduklarını, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı’nı bütün teşkilat ve üyeleriyle birlikte desteklediklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler